By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,546
Maalesefmerhabalar tv açılıp hemen geri kapanıyor açılıyor dediğim ise sadece finlux logosu gelip hemen gidiyor gerekli bilgiler aşığıda
![]()
![]()
açılıp hemen kapanıyor
![]()
![]()

Maalesefmerhabalar tv açılıp hemen geri kapanıyor açılıyor dediğim ise sadece finlux logosu gelip hemen gidiyor gerekli bilgiler aşığıda
![]()
![]()
açılıp hemen kapanıyor
![]()
![]()
En büyük zararı tv nin sahibi görüyor haberi yok sonrada haberlerde veya sosyal medyada X marka tv yandı tv patladı vs haberler çıkıyor tv nin X marka ile alakası kalmamış ki neyse konu sohpet konusuna dönmesin.İşte o yüzden hepsi çorba olmuş durumda ustam. İlk mesajlarda ben "Başka biri MB96 kart takmış, ben uyumlu olmadığı için mb82 ile düzelttim, panel yazılımı gerekli." gibi algıladım.
Sonuçta yapılabilecek olan Mevcut MB96 kartın panel yazılımı TV' den alınacak, görüntü problemleri dosya ile düzeltilip tekrar yüklenecek. O da olursa. Onun dışında dediğiniz gibi toplama cihazlar daha çok ciddi sıkıntılar çıkaracak.
I don't have for 17MB130T. I have something in the archive but for 17MB130S. Tell me if you want to try. You do it at your own risk.Hallo kan iemand mij helpen aan de herstelfirmware voor deze tv
![]()
![]()
![]()
![]()
kurtarma yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.Selamlar..
Vestel 32HB5000 televizyonum; Vestel yazısında kalıyor. Açılıp kapanıyor. Hangi yazılımı indirmeliyim. Yardımcı olabilir misiniz
![]()
Değerli yöneticiler bana yazılım verebilir misiniz..?
size verilen yazılım cihazın açılmasını sağlayacak. Güncelleme için çekirde yazılımı konusundan talep oluşturun.Teşekkür ederim. Bilgi vericem
Bundan sonra başka yazılım yüklemeli miyim.? En güncel yazılım vs mevcut mudur..?
çekirdek yazılım konusunda sizden istenilen bilgileri verirseniz yardımcı olabiliriz.![]()
Hocam selamlar, yazılım güncelleme verir misiniz?
hocam ürünün anakartı değişmedi orjinal şekilde duruyor ilk aldığımız gibi, panelde değişmedi.çekirdek yazılım konusunda sizden istenilen bilgileri verirseniz yardımcı olabiliriz.