T
Teknikservis
Yeni Üye
- 9 Eyl 2020
- 11
- 35
TV de yüklü olan rom Carbon bana verdiğiniz linkteki Rom Carbon Smart. Bunların arasında bir fark var mı acaba?
Hayır. TV' nize uygun olan yazılımı paylaştım.TV de yüklü olan rom Carbon bana verdiğiniz linkteki Rom Carbon Smart. Bunların arasında bir fark var mı acaba?
Tamamdır, ilgi alakanız için teşekkür ederim.Hayır. TV' nize uygun olan yazılımı paylaştım.
sn kodu etiket olmadığı için vestel i arayarak istesimSeri noyu vestelden aldım derken? Ve anakart görseli görünmüyor.
cihaz acılmıyor stanbay yanıp sönüyor sürekliTV' deki problem nedir?
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.sn kodu etiket olmadığı için vestel i arayarak istesim
![]()
![]()
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.cihaz acılmıyor stanbay yanıp sönüyor sürekli
işlemci ve flaş ısıttım düzeldi test ediyorum teşekkurlerFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.
Not: Bundan sonraki isteklerinizde görsellerle birlikte TV' deki sorunu detaylı olarak aynı mesajda paylaşın.
Yazılımı yüklemeden mi toparladı?işlemci ve flaş ısıttım düzeldi test ediyorum teşekkurler
Etiketi sökülmüş vaziyette geldiği için kapak etiketini atamadım maalesef![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba değerli ustalarım kolay gelsin Tv logo açılıp kalıyor ama bu işlem sonrası stnby ışığı yanmıyor yazılımdan olduğunu düşündüğüm için yazılım konusunda yardımcı olma imkanınız var mıdır
Logo göründükten sonra standby ışığı sönüyor demişsiniz. Led barları kontrol ettiniz mi?![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba değerli ustalarım kolay gelsin Tv logo açılıp kalıyor ama bu işlem sonrası stnby ışığı yanmıyor yazılımdan olduğunu düşündüğüm için yazılım konusunda yardımcı olma imkanınız var mıdır
Etiketi sökülmüş vaziyette geldiği için kapak etiketini atamadım maalesef
evetYazılımı yüklemeden mi toparladı?
Elinize sağlık.
Led barları çalışıyor kontrol ettim ama ekranda data yokLogo göründükten sonra standby ışığı sönüyor demişsiniz. Led barları kontrol ettiniz mi?