By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,781
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.Ücreti neyse ödeyeyim gençler.
Lütfen bi yardımcı olun.
Eski sürüm filan olur farketmez, çalışsın yeter... Lütfen
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.Ücreti neyse ödeyeyim gençler.
Lütfen bi yardımcı olun.
Eski sürüm filan olur farketmez, çalışsın yeter... Lütfen
TV' deki problem nedir?merhaba ;
full yazılım yardımcı olabilirmisiniz.
![]()
Işık yanıp sönüyor, açılmıyor.TV' deki problem nedir?
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.![]()
![]()
Sa ustalarım stanbay yanıp sönüyor açılmıyor stanbaya düşüyor bidaha
Bunlarda da kurtarma varmı varsa yardımcı olurmusumuz
Küçük harfle mesajınız düzenleyiniz.IŞIK YANIP SöNÜYOR AÇILMIYOR
ışık yanıp sönüyor açılmıyorKüçük harfle mesajınız düzenleyiniz.
Düzelttim. Bir önceki yazılım isteğinizi de aynı şekilde yapmışsınız. 47pf9090. Söz konusu yüklemelerin sonucunu sizlerden istiyoruz. O yüklemenin sonucu nedir?ışık yanıp sönüyor açılmıyor
yazılım yüklenemedi,yazılım yükleniyor ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor fakat açılmıyordu anakart degiştirildi.Düzelttim. Bir önceki yazılım isteğinizi de aynı şekilde yapmışsınız. 47pf9090. Söz konusu yüklemelerin sonucunu sizlerden istiyoruz. O yüklemenin sonucu nedir?
Yanıtınız için teşekkürler. Sanıyorum bu cihazda da benzer bir problem söz konusu. Öncelikle ışığın hızlı hızlı yandığı aşamayı görüntüleyebiliyorsanız belleği değiştirerek yüklemeyi birkaç kez deneyin. Ayrıca USB belleğin boot sektörünü GPT ise MBR' ye dönüştürün. (Disk Genius programı ile)yazılım yüklenemedi,yazılım yükleniyor ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor fakat açılmıyordu anakart degiştirildi.
teşekkürler yazılımı deneyip dönüş yapacagım.Yanıtınız için teşekkürler. Sanıyorum bu cihazda da benzer bir problem söz konusu. Öncelikle ışığın hızlı hızlı yandığı aşamayı görüntüleyebiliyorsanız belleği değiştirerek yüklemeyi birkaç kez deneyin. Ayrıca USB belleğin boot sektörünü GPT ise MBR' ye dönüştürün. (Disk Genius programı ile)
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.
Rica ederim.yükledim oldu ustam nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
çok dar bi zamandı. tam zamanında hızır gibi yetiştin.
ALLAH ebeden razı olsun.