slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!thorium v.3.7.5x youtube çalışmıyor (mb96)
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!thorium v.3.7.5x youtube çalışmıyor (mb96)
Bildiriminizi kontrol edin güncelleme yazılımını verdim.hocam merhaba
youtube çalışmıyor. lütfen guncel yazılım ihtiyacım var
![]()
Talimata uygun şekilde yüklediniz değil mi.?tv artık hıc bir şey çalışmıyor, ekran siyah oldu ve hiçbir görüntü yok
tv arkasındaki etiketi atarmısınız.Evet ama şuanda tv çelişmiyor![]()
Full yazılım verdim, açıklamada ki talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.
onuda denedim hocam, en son çare yazılım deneyim dedim. ama ısıtma işlemini tekrardan uygulayacağım. verdiğim ısı yeterli gelmemiş olabilir.Arıza yazılımsal değil tv nin yaşı nedeniyle işlemcide lehim temassızlığı var flux ve ısı üflemeli havya ile lehim tazelemesi yapılması lazım.
Maalesef mb70 Yazılım yok tv tarih olduğu için arşivde yer açmak için hepsini silmiştim.onuda denedim hocam, en son çare yazılım deneyim dedim. ama ısıtma işlemini tekrardan uygulayacağım. verdiğim ısı yeterli gelmemiş olabilir.
Mesajınızı doğru konuya taşıdım.Yeni üyeyim nereye mesaj yazacağımı bilmiyorum. Seg tv kırmızı ışık yanıp sönüyor logo çıkıyor açılmıyor. sayfayı inceledim yazılım yükleme denmiş ama bulamadım yazılımı. Yardımcı olursanız sevinirim
![]()
![]()
Rica ederiz. Güle güle kullanın.Allah razı olsun yükledim çalıştı televizyonumuz.