I have besoin de ça aussi les Mrsalut niveau 32hl 700 smart tv led
carte mère 17mb211s
23692271
ves315wndh-2d-n22
![]()
25585702190899
![]()
J'ai besoin d'un logiciel complet, j'ai envoyé le mauvais logiciel de panneau :(
I have besoin de ça aussi les Mrsalut niveau 32hl 700 smart tv led
carte mère 17mb211s
23692271
ves315wndh-2d-n22
![]()
25585702190899
![]()
J'ai besoin d'un logiciel complet, j'ai envoyé le mauvais logiciel de panneau :(
Forum içerisinde yalnızca TÜRKÇE ve İNGİLİZCE dilleri geçerlidir. Bu iki dil haricinde mesajlarınız kabul edilmeyecektir.I have besoin de ça aussi les Mr
Seules les langues TURQUE et ANGLAIS sont valables dans le forum. Vos messages ne seront acceptés que dans ces deux lan
Hocam teşekkür ederim,v0 gibi görüyorum. Normal koşullarda panel yazılımını düzenlemeyi önerecektim ama bu TV' nin panel kodu da uyuşmuyor. Sizden önce müdahale edilmiş olabilir mi diye düşündüm.
Full yazılım verdim. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Onu da çözeriz. Aşağıdaki konuyu okuyup TV' den bir panel dosyası alın.Hocam teşekkür ederim,
![]()
yazılımı yükledim ekran karıncalanması düzeldi ama bu sefer de ekran ters vaziyette.
Flash diskleri kontrol ettim dediğiniz gibi birimi MBR ayrıca USB portlarını ve TV üzerindeki açma kapatma düğmesini aktif olarak kullanıyorduk. Ama maalesef kaç gündür uğraşıyorum yine bir gelişme olmadı. Başka bir yöntem söyleyebilirmisiniz.Usb portunuz sürekli kullanılmıyorsa tozdan temassızlık olabilir. Usb belleği disk genius benzeri bir programla kontrol edin. Master boot sector MBR olmalı. GPT ise yine TV belleği görmez. Bu işlem format işleminden ayrıdır. Ardından fat32 ile tekrar formatlayın.
Ayrıca TV üzerindeki güç düğmesini en son ne zaman kullanmıştınız? Uzun süre kullanılmadığı zaman ortamdaki nemden ve tozdan bu tür sorunlar oluşabilir. Bunları deneyip tekrar bilgi verirseniz seviniriz.
Maalesef bu şekilde yüklemeyi kabul etmiyorsa flash çipinin yazılması gerekir. Anakartın yetkili servis tarafından donanımsal olarak kontrolü daha sağlıklı olacaktır.Flash diskleri kontrol ettim dediğiniz gibi birimi MBR ayrıca USB portlarını ve TV üzerindeki açma kapatma düğmesini aktif olarak kullanıyorduk. Ama maalesef kaç gündür uğraşıyorum yine bir gelişme olmadı. Başka bir yöntem söyleyebilirmisiniz.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!Merhaba, youtubede herhangi bir video 10 dk oynatıldıktan sonra youtube donuyor, tekrar tvyi aç kapa yaparsam düzeliyor yazılım ile düzelir mi?
Yeni yazılım yok ise, eski bir sürüm yüklesek düzelme şansı var mı? rica etsem eski sürüm bir kaç sürüm atabilir misiniz
50uhl650 Model
SN-8446885 000261
V.5.35.8.3
V.4.12.0.0
TV' nizdeki yazılım sürümü en güncel sürümdür. TV' yi Menü > Kurulum > İlk Kurulum seçeneğinden fabrika ayarlarına çevirip yeniden kurulum yapınız. Eğer problem çözülmezse söz konusu sorun yazılım değişikliğinden değil TV' deki donanım yetersizliğinden kaynaklanır. Harici bir medya oynatıcı ile söz konusu servisi kullanmaya devam edeceksiniz.Merhaba, youtubede herhangi bir video 10 dk oynatıldıktan sonra youtube donuyor, tekrar tvyi aç kapa yaparsam düzeliyor yazılım ile düzelir mi?
Yeni yazılım yok ise, eski bir sürüm yüklesek düzelme şansı var mı? rica etsem eski sürüm bir kaç sürüm atabilir misiniz
![]()
![]()
50uhl650 Model
V.5.35.8.3
V.4.12.0.0
panel değişmedi, anakart değişmedi
TV' nizdeki yazılım sürümü en güncel sürümdür. TV' yi Menü > Kurulum > İlk Kurulum seçeneğinden fabrika ayarlarına çevirip yeniden kurulum yapınız. Eğer problem çözülmezse söz konusu sorun yazılım değişikliğinden değil TV' deki donanım yetersizliğinden kaynaklanır. Harici bir medya oynatıcı ile söz konusu servisi kullanmaya devam edeceksiniz.
Yazılım değişikliği yalnızca youtube' un hiç açılmadığı sistemlerde bunu sağlayabilmeye yarar. Youtube açıldıktan sonra donması, kapanması donanımla ilgilidir. Eğer farklı bir durum söz konusuysa diyeMerhaba, fabrika ayarlarına döndürdüm. ekranda panelde tozlanmadan dolayı servise gitti, sanırım yazılımda güncellediler ondan sonra böyle olmaya başladı. Eski yazılım atma şansım yok mu?