Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!selam Hocam vestel 40ua9300 tv var seri no 7541204 600014 full yazılım rica etsem. Şimdiden çok teşekkür ederim
Arızalı görüntüyü ve değiştirdiğiniz anakart ile panel etiketinin görüntüsünü paylaşın.Merhaba, regal televizyonun anakartı birebir aynısı ile değiştirdim ama ses var ama görüntü belli belirsiz karıncalı, bunun için full yazılım mı yüklemeliyim?
TV' deki problemi detaylı olarak yazın. Parça değişikliği yapıldıysa onların bilgisini de ekleyin.Merhabalar ,
Elimde Vestel SATELLITE 40FB5050 Led tv var. Anakart değişmedi Vestel logosunda takılıyor panel numarası dahil diğer içerikleri eke koydum. MB140 kurtarma yazılımı rica ediyorum.
Arızalı görüntüyü ve değiştirdiğiniz anakart ile panel etiketinin görüntüsünü paylaşın.
Parça değişikliği yapılmadı Vestel logosu gidip geliyor televizyon açılmıyor.TV' deki problemi detaylı olarak yazın. Parça değişikliği yapıldıysa onların bilgisini de ekleyin.
kurtarma yazılımı verildi. Yükleyip bilgi verinMerhabalar ,
Elimde Vestel SATELLITE 40FB5050 Led tv var. Anakart değişmedi Vestel logosunda takılıyor panel numarası dahil diğer içerikleri eke koydum. MB140 kurtarma yazılımı rica ediyorum.
kurtarma yazılımı verildi. Yükleyip bilgi verin
Mesajınızı yazılım ana konusuna taşıdım. Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!merhabalar aynı tv den bendede var yazılım link bana da atma şansınız var mı ?
TV açıldığına göre son olarak bir Menu 4725 yapabilir misiniz? Mevcut yazılım versiyonunu görelim.
Ne yazıkki ekranda pek birşey belli olmuyorTV açıldığına göre son olarak bir Menu 4725 yapabilir misiniz? Mevcut yazılım versiyonunu görelim.
v0 gibi görüyorum. Normal koşullarda panel yazılımını düzenlemeyi önerecektim ama bu TV' nin panel kodu da uyuşmuyor. Sizden önce müdahale edilmiş olabilir mi diye düşündüm.Ne yazıkki ekranda pek birşey belli olmuyor
Yok hocam ne yazık ki olmadı yazılım yükleme kısmına geçmiyor, direkt olarak vestel logosu geliyor.kurtarma yazılımı verildi. Yükleyip bilgi verin