By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
VestelTvae19014d8b3affcd.jpg

Merhaba resimdeki seri nolu Tv VESTEL logosu gelip tekrar kapanıyor. Herhangi bir şekilde açılmıyor. Kurtarma yazılımı verebilirmisiniz?

İyi çalışmalar...
Yazılım verildi sağ üst köşedeki bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması yazılımın olduğu yerde yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
hocam farklı bir kart taktım oldu ama panel ters birde görültü güzel değil panel yazılımı gönderebilirmisin.
kart yine 17mb96 dır

80a04d92-8e8a-41c6-9f8f-b673a7a28dc5.jpg

b7170bf1-01ce-4dbb-8a79-370782a0c330.jpg

80a04d92-8e8a-41c6-9f8f-b673a7a28dc54ef5118b19ef729e.jpg
Size full yazılım verilmiş yüklenmesi lazım yazılımı kontrol ettim sorun yok aynı yazılımı bu karta yüklemeyi deneyin Hatta bir önceki kartın USB girişinde temassızlık vardır sürekli kullanılmadığı için hafif kararmalar oluşmuştur bunu gidermek için flash belleği takın tamamen çıkartmadan 15-20 defa çek tak yapın temassızlık giderilecektir bu işlemi yaptıktan sonra yazılımı yüklemeyi deneyin. Mb9X anakartlarda kırmızı ledin yanıp sönmeye başlaması yaklaşık 30 saniye sürer parmağınızı ok tuşundan 30 saniye kadar çekmeyin ledin yanıp sönmeye başladığını gördükten sonra parmağınızı ok tuşundan çekin

A Çevrimdışı

ayhan2589

Yeni Üye
21 Tem 2023
10
44
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
Efendim ilginize çok teşekkür ederim. Yükleme talimatına uygun bir şekilde çeşitli USB bellekler ile denedim ama TV algılamıyor yine aynı sorun devam ediyor ne yapmamı önerirsiniz

İlginize çok teşekkür ederim. Fakat yükleme talimatına uygun bir şekilde çeşitli USB bellekler ile denedim ama olmadı TV USB belleği algılamıyor yine aynı şekilde açılıp kapanıyor ne yapmamı önerirsiniz

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Efendim ilginize çok teşekkür ederim. Yükleme talimatına uygun bir şekilde çeşitli USB bellekler ile denedim ama TV algılamıyor yine aynı sorun devam ediyor ne yapmamı önerirsiniz

İlginize çok teşekkür ederim. Fakat yükleme talimatına uygun bir şekilde çeşitli USB bellekler ile denedim ama olmadı TV USB belleği algılamıyor yine aynı şekilde açılıp kapanıyor ne yapmamı önerirsiniz
Tv üzerindeki açma kapama düğmesine hafifçe bastırarak oynatın. Açılıp kapanma donanımdan kaynaklanıyorsa düzelecektir. Bir de yükleme adımlarını nasıl yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim.

A Çevrimdışı

ayhan2589

Yeni Üye
21 Tem 2023
10
44
Tv üzerindeki açma kapama düğmesine hafifçe bastırarak oynatın. Açılıp kapanma donanımdan kaynaklanıyorsa düzelecektir. Bir de yükleme adımlarını nasıl yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim.
Açılıp kapanma düğmesinde problem olacağını sanmıyorum yine de denerim efendim.
Yükleme adımlarınıda vermiş olduğunuz linkden telefona indirdim. Telefondan bilgisayar a attım orada çeşitli flash diskleri biçimlendirme yaparak Fat32 yaptım. Masa üstünde olan ZİP dosyasında olan dosyaları açıp flash diske attım 5 dosya olarak. Sonra flash diski TV ye taktım kumanda dan ortada bulunan ok tuşuna basılı tutup elektrik fişini taktım

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Açılıp kapanma düğmesinde problem olacağını sanmıyorum yine de denerim efendim.
Yükleme adımlarınıda vermiş olduğunuz linkden telefona indirdim. Telefondan bilgisayar a attım orada çeşitli flash diskleri biçimlendirme yaparak Fat32 yaptım. Masa üstünde olan ZİP dosyasında olan dosyaları açıp flash diske attım 5 dosya olarak. Sonra flash diski TV ye taktım kumanda dan ortada bulunan ok tuşuna basılı tutup elektrik fişini taktım
Usb portunuz sürekli kullanılmıyorsa tozdan temassızlık olabilir. Usb belleği disk genius benzeri bir programla kontrol edin. Master boot sector MBR olmalı. GPT ise yine TV belleği görmez. Bu işlem format işleminden ayrıdır. Ardından fat32 ile tekrar formatlayın.

Ayrıca TV üzerindeki güç düğmesini en son ne zaman kullanmıştınız? Uzun süre kullanılmadığı zaman ortamdaki nemden ve tozdan bu tür sorunlar oluşabilir. Bunları deneyip tekrar bilgi verirseniz seviniriz.

B Çevrimdışı

belgin1984

Yeni Üye
9 Ocak 2023
11
40
Merhabalar ustalarım, elimde bir JVC LT-55VU73K, 17MB130P şasi var. Logo yazısından sonra mavi ekranda takılı kalıyor. Varsa elinizde full yazılım atabilirmisiniz?

20230722_144115.jpg
20230722_144125.jpg
20230722_144140.jpg

Geri
Üst Alt