Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Google translate:
Panel profilindeki değişiklikleri teraspy'nin yazdığı gibi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, aşağıdaki profili yeniden yazın. Kendi sorumluluğunuzdadır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yokoono usta denedim ekran düzeliyor fakat renkler kötü deniyeceğimiz bir şey varsa deniyelim sorumluluk benim mb140 2tane var sorun değil

WhatsApp-Image-2023-05-08-at-10.01.38.jpg

televizyon donanımı orjinal degişim olmadı kırmızı ışık yanıp sönüyor acılmıyor teşekkürler şimdiden
Bildirimi kontrol edin.

Merhaba iyi çalışmalar yazılımını alabilir miyim?

vestel9544ca996eae436b.jpg

Daha önce başka yazılımlar denedim tv usb ile ok tuşuyla açınca normal acılıp logoda kalıyor ışık hızlı yanıp sönmüyor hiç bir zaman.

Eeprom yazılımını varsa oda olur sorun olmaz.

Google translate:
Ayrıca LVDS şeridindeki klipsleri de kontrol edin.
lvbs kablosunu değiştirdim tv ye 17mb82 kart taktım logo yanıp sönüyor 17mb 140 kart takıyorum mavi kırmızı yeşil renk oluyor

görüntü güzel ama ters ise 71 satırı değiştir ,düz ama karıncalı-karmaşık ise 18, ikiside varsa hem 71 hem 18 değiştirilecek.

Ekran-goruntusu-2023-05-08-124616.png

teraspy usta bu satırımı 1 yapacağız

Teşekkür ederim bu forumdaki başka konudaki yazılım ihtiyacımı gördü araştırma yapmadan konu açmamak gerekliymiş iyi çalışmalar dilerim.

Selamlar, altta belirtilen model icin kurtarma yazilimina ihtiyacim var. MB120. Arastirdim ama maalesef bulamadim.

Televizyonu acinca Vestel yazisi beliriyor ve daha sonra kaybolup siyah ekran geliyor. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

WhatsApp-Bild-2023-05-07-um-21.10.50.jpg
vestel anakart değişmedi
mb120 için full yazılım lazım,forumu dolaştım ama ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

vestel anakart değişmedi
mb120 için full yazılım lazım,forumu dolaştım ama ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Tv ekranına telefon flaşı ile dikkatli bakar mısınız? Görüntü belirtisi v.s. Var mı? Ses var mı?

vestel anakart değişmedi
yazılım verildi gelen bildirimi takip edin.

sonuç ta oldu,yazılım için teşekkür ederim tüm ilgilenen arkadaşlara

Geri
Üst Alt