TV düzeldi? Güle güle kullanın. Yazılımı saklamayı unutmayın.sonuç ta oldu,yazılım için teşekkür ederim tüm ilgilenen arkadaşlara
Sanırım donanım arızası gibi duruyor. Elektrikler gidip geldikten sonra bu duruma gelmiş. Ledleri ve besleme devresini kontrol edeyim. Teşekkürler.Yazılım denemesinden ziyade (Ekranda görüntü olmadığını söylüyorsunuz.) telefon flaşı ile panelin dibinden incelediğinizde görüntü yoksa Panel arızası, lvds kablo arızası bütün bunlarla birlikte Led BAR arızası ya da Power kartın kontrolü gerekebilir. Donanım arızası kontrolü için bir teknik servisle görüşmenizi tavsiye ederiz. TV garantisinin olmadığını varsayıyoruz.
Teşekkürler. Elektrikler gidip geldikten sonra bu duruma gelmiş. Ledler yanmıyor. Panele hiç görüntü gelmemesinin sebebi besleme devresinden kaynaklı olabilir mi?Yazılımsal arıza değil televizyonun arka kapağındaki üst havalandırma peteklerinden içeri bakın noktasal olarak ışık var mı? Eğer Işık yoksa led bar veya besleme kartı arızası var.
yazılım yükledim düzeldi,teşekkürlerTV düzeldi? Güle güle kullanın. Yazılımı saklamayı unutmayın.
Besleme de olabilir, LVDS kablo sorunu da. Panelin kendi arızası dahi olabilir. Hepsinin kontrolü gerekir.Sanırım donanım arızası gibi duruyor. Elektrikler gidip geldikten sonra bu duruma gelmiş. Ledleri ve besleme devresini kontrol edeyim. Teşekkürler.
Teşekkürler. Elektrikler gidip geldikten sonra bu duruma gelmiş. Ledler yanmıyor. Panele hiç görüntü gelmemesinin sebebi besleme devresinden kaynaklı olabilir mi?
Teşekkürler hocam kontrol edeyimBesleme de olabilir, LVDS kablo sorunu da. Panelin kendi arızası dahi olabilir. Hepsinin kontrolü gerekir.
Sonuçlarla ilgili bilgilendirebilirseniz seviniriz. Aktarabileceğimiz bir ek detay olursa paylaşırız.Teşekkürler hocam kontrol edeyim
TV üzerindeki tuşlardan açılmıyor mu?Merhaba seg marka tv çöktü sadece stand-by ışığı yanıyor hiç bir tepki yok yardımcı olurmusunuz
tv arkasında yeralan etiketi paylaşırmısıniz.Merhaba seg marka tv çöktü sadece stand-by ışığı yanıyor hiç bir tepki yok yardımcı olurmusunuz
tv arkasında yeralan etiketi paylaşırmısıniz.
Malesef denedim olmadıTV üzerindeki tuşlardan açılmıyor mu?
tv arkasında yeralan etiketi paylaşırmısıniz.
Yazılım verildi bildirme bakınız.
Malesef denedim olmadı
Çok teşekkür ederim sağolunYazılım verildi bildirme bakınız.
sonucu mutlaka bildirin.Çok teşekkür ederim sağolun