Tmmsonucu mutlaka bildirin.
Tmmsonucu mutlaka bildirin.
Merhaba 43FD7500 hd yayınlarda donarak kalıyor bunu yazılım kurarak çözebilir miyim? Uygun bir yazılım varsa atabilir misiniz?Kullanıcılar için gizli metin: irmakbilgisayar
menü 4725 yapın çıkan menüyü buraya atabilirmisiniz.Merhaba 43FD7500 hd yayınlarda donarak kalıyor bunu yazılım kurarak çözebilir miyim? Uygun bir yazılım varsa atabilir misiniz?
Merhaba;Vestel - 40UA8900 Televizyonumu normal bir şekilde kapattıktan sonra ertesi gün açmaya çalıştığımda vestel logosu 1 saniye bile durmadan gelip gitmeye başladı, bu sorun geçtiğimiz yıllarda oldu ve o günden beri televizyon yatıyor farklı bir modele geçtik. Fakat yine de bu televizyonumu da çalıştırıp diğer bir odada kullanmak istiyorum full yazılım ile geçer mi? yoksa bir tamir görmesi şart mı?
SN:7413507 500255
Şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar, iyi forumlar.
Merhaba;
TV arkasındaki etiketin görselini paylaşır mısınız?
Ses var mı?Vestel - 40UA8900 Televizyonumu normal bir şekilde kapattıktan sonra ertesi gün açmaya çalıştığımda vestel logosu 1 saniye bile durmadan gelip gitmeye başladı, bu sorun geçtiğimiz yıllarda oldu ve o günden beri televizyon yatıyor farklı bir modele geçtik. Fakat yine de bu televizyonumu da çalıştırıp diğer bir odada kullanmak istiyorum full yazılım ile geçer mi? yoksa bir tamir görmesi şart mı?
SN:7413507 500255
Şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar, iyi forumlar.
hocam daha 24 saat olmadı ama indiremiyorum acaba neden ?Öncesinde mb 140 olduğunu yazmış olsaydınız deneme için kurtarma yazılımı verirdim. Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Denedim olmadısonucu mutlaka bildirin.
Herhangi bir tepki yok, ses te görüntü de yokSes var mı?
Vestel logosu gittikten sonra standby ışığı da kapalı konuma geliyor mu?Herhangi bir tepki yok, ses te görüntü de yok
Tekrar yetki gönderdim kontrol edin.hocam daha 24 saat olmadı ama indiremiyorum acaba neden ?
Televizyon donanımı orjinaldir. panel değişikliği ya da anakart değişikliği yapılmadı.
Yarın bakabilirim.Herhangi bir tepki yok, ses te görüntü de yok
Yeni yazılım gönderdimDenedim olmadı