osbornx9 Çevrimdışı

osbornx9

Yeni Üye
7 Ağu 2021
6
21
Vestel - 40UA8900 Televizyonumu normal bir şekilde kapattıktan sonra ertesi gün açmaya çalıştığımda vestel logosu 1 saniye bile durmadan gelip gitmeye başladı, bu sorun geçtiğimiz yıllarda oldu ve o günden beri televizyon yatıyor farklı bir modele geçtik. Fakat yine de bu televizyonumu da çalıştırıp diğer bir odada kullanmak istiyorum full yazılım ile geçer mi? yoksa bir tamir görmesi şart mı?

SN:7413507 500255

Şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar, iyi forumlar.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Vestel - 40UA8900 Televizyonumu normal bir şekilde kapattıktan sonra ertesi gün açmaya çalıştığımda vestel logosu 1 saniye bile durmadan gelip gitmeye başladı, bu sorun geçtiğimiz yıllarda oldu ve o günden beri televizyon yatıyor farklı bir modele geçtik. Fakat yine de bu televizyonumu da çalıştırıp diğer bir odada kullanmak istiyorum full yazılım ile geçer mi? yoksa bir tamir görmesi şart mı?

Merhaba;

TV arkasındaki etiketin görselini paylaşır mısınız?

osbornx9 Çevrimdışı

osbornx9

Yeni Üye
7 Ağu 2021
6
21
Merhaba;

TV arkasındaki etiketin görselini paylaşır mısınız?

tvarkapanel.jpg

Televizyon donanımı orjinaldir. panel değişikliği ya da anakart değişikliği yapılmadı.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Ses var mı?

Geri
Üst Alt