yokoono usta denedim ekran düzeliyor fakat renkler kötü deniyeceğimiz bir şey varsa deniyelim sorumluluk benim mb140 2tane var sorun değilGoogle translate:
Panel profilindeki değişiklikleri teraspy'nin yazdığı gibi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, aşağıdaki profili yeniden yazın. Kendi sorumluluğunuzdadır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bildirimi kontrol edin.
televizyon donanımı orjinal degişim olmadı kırmızı ışık yanıp sönüyor acılmıyor teşekkürler şimdiden
Bildirimi kontrol edin.selamun aleyküm ustalar
yazılımı elinde olan varsa yrdımcı olursanız sevinirim
Google translate:yeni kart takldı 17mb140 ekran sarı kırmızı mavi slayta kalıyor acılmıor
lvbs kablosunu değiştirdim tv ye 17mb82 kart taktım logo yanıp sönüyor 17mb 140 kart takıyorum mavi kırmızı yeşil renk oluyorGoogle translate:
Ayrıca LVDS şeridindeki klipsleri de kontrol edin.
görüntü güzel ama ters ise 71 satırı değiştir ,düz ama karıncalı-karmaşık ise 18, ikiside varsa hem 71 hem 18 değiştirilecek.
vestel anakart değişmediSelamlar, altta belirtilen model icin kurtarma yazilimina ihtiyacim var. MB120. Arastirdim ama maalesef bulamadim.
Televizyonu acinca Vestel yazisi beliriyor ve daha sonra kaybolup siyah ekran geliyor. Yardimci olabilirseniz sevinirim.
Tv ekranına telefon flaşı ile dikkatli bakar mısınız? Görüntü belirtisi v.s. Var mı? Ses var mı?vestel anakart değişmedi
mb120 için full yazılım lazım,forumu dolaştım ama ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
yazılım verildi gelen bildirimi takip edin.vestel anakart değişmedi
mb120 için full yazılım lazım,forumu dolaştım ama ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
vestel anakart değişmedi
Sonuç nedir?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***