Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

yapabildim problem zipten çıkardıktan sonra klasör halinde belleğe kopyalamamdan kaynaklanıyormuş klasörden çıkarıp belleğin kök dizinine direk atınca yazılım kuruldu ..teşekkür ederim bu versiyon sanki daha seri
IMG_20230506_165210-1.jpg

yapabildim problem zipten çıkardıktan sonra klasör halinde belleğe kopyalamamdan kaynaklanıyormuş klasörden çıkarıp belleğin kök dizinine direk atınca yazılım kuruldu ..teşekkür ederim bu versiyon sanki daha seri
IMG_20230506_165210-1.jpg
Bir çok kişiye orijinal yazılım verildiği halde yüklenmiyor diye yazdıklarında acaba yanlış bir yazılım mı verildi diye kendimden şüpheleniyorum bakıyorum yazılım doğru kendim de kullanıyorum sorun yok yazılımı verdiğim üyemize soruyorum yükleme açıklamasındakileri yaptınız mı yaptık cevabı alıyorum fakat mümkün değil yüklenmesi lazım demekki gözden kaçan bir husus olabiliyormuş.
Yazılımın yüklendiğine sevindim hayırlı olsun.

Bir çok kişiye orijinal yazılım verildiği halde yüklenmiyor diye yazdıklarında acaba yanlış bir yazılım mı verildi diye kendimden şüpheleniyorum bakıyorum yazılım doğru kendim de kullanıyorum sorun yok yazılımı verdiğim üyemize soruyorum yükleme açıklamasındakileri yaptınız mı yaptık cevabı alıyorum fakat mümkün değil yüklenmesi lazım demekki gözden kaçan bir husus olabiliyormuş.
Yazılımın yüklendiğine sevindim hayırlı olsun.
Üstadım çay sözümüzü de aldık. Artık hangimiz yakınsa. :)

profil dosyasını tv den aldım buraya nasıl göndereceğim bilemedim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Linkte mb120 hdr için çözüm bulunmuş inceleyiniz.

87039298_656291685117458_4978012661095596032_n67c2242860c96585.jpg

Merhaba hocam Full yazılım talep edebilirmiyim bu cihaz için. kolay gelsin

bana yazılım verin lütfen

O AVL de garip birşey var da çıkamadık işin içinden. :(
Sorma abi ya avl kapalı iken sorun yok ama ses az çıkıyor avl açıkken ses iyi ama git gel yapıyor ne iş anlamadım gitti

Sorma abi ya avl kapalı iken sorun yok ama ses az çıkıyor avl açıkken ses iyi ama git gel yapıyor ne iş anlamadım gitti
Hiç alakası olmayan yerlere bulaşan AVL. Resmen haber konusu gibi.

Hiç alakası olmayan yerlere bulaşan AVL. Resmen haber konusu gibi.
Tamirci arkadaşlara söylerim mb130s anakart baksınlar bana böyle beleş bişe yada avl kapalı devamke bu tvye başka anakart takılır mı? Peki takılırsa hangi modeller takılabilir

Tamirci arkadaşlara söylerim mb130s anakart baksınlar bana böyle beleş bişe yada avl kapalı devamke bu tvye başka anakart takılır mı? Peki takılırsa hangi modeller takılabilir
Varsa birebir aynı kart bakılmalı. Elbette farklı kartlarda uyum sağlayabilir ama, mümkün olursa aynı kart daha sağlıklı olur.

Geri
Üst Alt