M Çevrimdışı

metcini

Yeni Üye
5 Nis 2023
20
59
Burada paylaştığınız değerler, panel kodlarını içermiyor. Panel yazılımını temin etmek için aşağıdaki bilgilerden en sonda olan;

8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin. Bilgisini bizimle paylaşabilirseniz uyumlu panel yazılımı bulunması halinde paylaşılacaktır.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
tv orjinal değişim yapılmamış

arka-kapakf2183eb4e62778ad.jpg

panel-resmi.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
iki farklı flash bellek ile denedim bu hatayı alıyorum
IMG_20230506_154636.jpg
Zipten çıkarma, usb belleğe klasör olmadan atma kısımlarını yaptığınızı varsayıyorum. Usb belleği disk genius programı ile kontrol edebilir misiniz? GPT ile mi FAT32 formatlı, MBR ile mi? GPT ise MBR yapısıyla fat32 formatlayıp deneyin. Bir de mümkünse 16 gb dan büyük olmasın.

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
yapabildim problem zipten çıkardıktan sonra klasör halinde belleğe kopyalamamdan kaynaklanıyormuş klasörden çıkarıp belleğin kök dizinine direk atınca yazılım kuruldu ..teşekkür ederim bu versiyon sanki daha seri
IMG_20230506_165210-1.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
yapabildim problem zipten çıkardıktan sonra klasör halinde belleğe kopyalamamdan kaynaklanıyormuş klasörden çıkarıp belleğin kök dizinine direk atınca yazılım kuruldu ..teşekkür ederim bu versiyon sanki daha seri
IMG_20230506_165210-1.jpg
Umarım ana problem olan AVL konusu da çözülür. O zaman Babanızın elini öpmeye gelmek için bir de çay istemeye yüzümüz olur. :)

Geri
Üst Alt