Rica ederim.Oldu. Teşekkürler.
Resmini eklediğiniz bu etikete ait verilebilecek yazılımlar size dün verildi hatta orijinal full yazılım da verildi.tv orjinal değişim yapılmamış
![]()
![]()
Full yazılım rica edebilir miyim
![]()
![]()
Bidirimi kontrol edin.Full yazılım rica edebilir miyim
![]()
![]()
Google translate:![]()
burada panel yazılım no ile panel no uymadığı görülüyor sanırım
Zipten çıkarma, usb belleğe klasör olmadan atma kısımlarını yaptığınızı varsayıyorum. Usb belleği disk genius programı ile kontrol edebilir misiniz? GPT ile mi FAT32 formatlı, MBR ile mi? GPT ise MBR yapısıyla fat32 formatlayıp deneyin. Bir de mümkünse 16 gb dan büyük olmasın.iki farklı flash bellek ile denedim bu hatayı alıyorum
![]()
Umarım ana problem olan AVL konusu da çözülür. O zaman Babanızın elini öpmeye gelmek için bir de çay istemeye yüzümüz olur.yapabildim problem zipten çıkardıktan sonra klasör halinde belleğe kopyalamamdan kaynaklanıyormuş klasörden çıkarıp belleğin kök dizinine direk atınca yazılım kuruldu ..teşekkür ederim bu versiyon sanki daha seri
![]()
profil dosyasını tv den aldım buraya nasıl göndereceğim bilemedimGoogle translate:
Panel profilini kaydedin ve buraya gönderin. Bir HEX editörü ile görüntü değiştirilebilir ve tersine çevrilebilir.
televizyon sizlere kurban olsunUmarım ana problem olan AVL konusu da çözülür. O zaman Babanızın elini öpmeye gelmek için bir de çay istemeye yüzümüz olur.![]()
Nazik davetiniz için çok teşekkür ederiz. Öyle fazla masraflı olmadan bir çayınızı içebiliriz. Tabiitelevizyon sizlere kurban olsunbuyrun gelin çay yemek başımın üstünde yeriniz var
![]()