L
lionbilgisayar
Yeni Üye
- 5 May 2023
- 4
- 44
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.için firmware ihtiycımız var uyduda hiç bir kanal bulmluyor farklı bi yazılım yüklenmiş durumda muhteeln sinyal yok diyor cihaz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.için firmware ihtiycımız var uyduda hiç bir kanal bulmluyor farklı bi yazılım yüklenmiş durumda muhteeln sinyal yok diyor cihaz
Rica ederim.Teşekkür ederim .
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Bu şekilde hata alıyorum.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin
Teşşekürler yazlım yüklendi sorun tuner kartında sanırım harici uydu takıp kullanalımL lionbilgisayar, yazılım verildi gelen bildirimi takip edin. Sonucu mutlaka yazın.
dediğiniz gibi yaptım ancak tv açılışta ışığı yanıp sönüyor 5 saniye sonra devamlı yanmaya başlıyor . yazılım yüklenmiyor.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.mb96 youtube açabilen corbon core yazılım lazım ustalarım?
Başka flash bellek ile deneyin mb140 Ana kartlar flash bellek seçerdediğiniz gibi yaptım ancak tv açılışta ışığı yanıp sönüyor 5 saniye sonra devamlı yanmaya başlıyor . yazılım yüklenmiyor.
ışık hiç hızlı yapın sönme yapmıyor.