slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Profil dosyasını erişime açık hale getirir misiniz?profil dosyasını tv den aldım buraya nasıl göndereceğim bilemedimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Profil dosyasını erişime açık hale getirir misiniz?profil dosyasını tv den aldım buraya nasıl göndereceğim bilemedimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Здравствуйте, программного обеспечения для ТВ за пределами Турции нет в моем архиве. yokoono может быть в мастере, я его отметил, он увидит переписку при входе на форум, вам поможетЗдравствуйте, могу ли я запросить полное программное обеспечение для этого устройства. на HITACHI 24HE2000 шасси 17MB211S VES236WNVB-2D-N2
yokoono arkadaş profil dosyasını değiştirerek bana gönderdi. tv yükledim ekran düzeldi.Profil dosyasını erişime açık hale getirir misiniz?
Merhaba Tv Netflix ve Youtube girmiyor Kendini Kapatıyor Full Yazılım Hakkında Yardımcı Olurmusunuz.
Yardımcı Olabilecek Kimse VarmıBy_Trol Üstadım sanıyorum MB100 için Youtube, Netflix güncelleme yazılımı ihtiyacı mevcut. Üyemiz full yazılım dediği için bu konuya taşıdım.
Denemek isterseniz güncel yazılım linki gönderdim bildirimi kontrol edinYardımcı Olabilecek Kimse Varmı
VES236WNVB-2D-N2 ?????.Здравствуйте, могу ли я запросить полное программное обеспечение для этого устройства. на HITACHI 24HE2000 шасси 17MB211S VES236WNVB-2D-N2
Hocam İsterim Tabiki Tşk Ederim Göremedim Ama LinkiDenemek isterseniz güncel yazılım linki gönderdim bildirimi kontrol edin
Sağ üst köşede çan simgesine tıklayınız. Gelen dosya bildiriminden dosyayı indirebilirsiniz.Hocam İsterim Tabiki Tşk Ederim Göremedim Ama Linki
Çok sevindim. Güle güle kullanın.yokoono arkadaş profil dosyasını değiştirerek bana gönderdi. tv yükledim ekran düzeldi.
hepinize çok teşekkür ederim. sağ olun
Hatalar geçici düzeldi derken?Hocam mb100 bunu daha önce vermistiniz guncelledim ama hatalar geçici düzeldi o sebeple full yazılımı rica ettim