slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
televizyon sizlere kurban olsun :) buyrun gelin çay yemek başımın üstünde yeriniz var :)
Nazik davetiniz için çok teşekkür ederiz. Öyle fazla masraflı olmadan bir çayınızı içebiliriz. Tabii Sota Sota Başkan ne der bilmem. :) Şaka bir yana gerçekten sonucu merak ediyorum çünkü rutinde rastlanmayan bir arızaydı. Önümüzdeki günlerde bir test edip sonuçları paylaşabilirseniz çok seviniriz. Şimdiden güle güle kullanın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
yapabildim problem zipten çıkardıktan sonra klasör halinde belleğe kopyalamamdan kaynaklanıyormuş klasörden çıkarıp belleğin kök dizinine direk atınca yazılım kuruldu ..teşekkür ederim bu versiyon sanki daha seri
IMG_20230506_165210-1.jpg

yapabildim problem zipten çıkardıktan sonra klasör halinde belleğe kopyalamamdan kaynaklanıyormuş klasörden çıkarıp belleğin kök dizinine direk atınca yazılım kuruldu ..teşekkür ederim bu versiyon sanki daha seri
IMG_20230506_165210-1.jpg
Bir çok kişiye orijinal yazılım verildiği halde yüklenmiyor diye yazdıklarında acaba yanlış bir yazılım mı verildi diye kendimden şüpheleniyorum bakıyorum yazılım doğru kendim de kullanıyorum sorun yok yazılımı verdiğim üyemize soruyorum yükleme açıklamasındakileri yaptınız mı yaptık cevabı alıyorum fakat mümkün değil yüklenmesi lazım demekki gözden kaçan bir husus olabiliyormuş.
Yazılımın yüklendiğine sevindim hayırlı olsun.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bir çok kişiye orijinal yazılım verildiği halde yüklenmiyor diye yazdıklarında acaba yanlış bir yazılım mı verildi diye kendimden şüpheleniyorum bakıyorum yazılım doğru kendim de kullanıyorum sorun yok yazılımı verdiğim üyemize soruyorum yükleme açıklamasındakileri yaptınız mı yaptık cevabı alıyorum fakat mümkün değil yüklenmesi lazım demekki gözden kaçan bir husus olabiliyormuş.
Yazılımın yüklendiğine sevindim hayırlı olsun.
Üstadım çay sözümüzü de aldık. Artık hangimiz yakınsa. :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
profil dosyasını tv den aldım buraya nasıl göndereceğim bilemedim
Linkte mb120 hdr için çözüm bulunmuş inceleyiniz.

Geri
Üst Alt