Yazılım.![]()
Full yazılım için üstadlardan destek rica ediyorum. Cihaz kumanda dan ve üzerindeki tuşdan açılmıyor. Işık yanıp sönüyor.
@By_Trol @Adem Helvacı
Gizli içeriği görüntülemek için lütfen Giriş yapın veya Kayıt olun.
Yazılım.![]()
Full yazılım için üstadlardan destek rica ediyorum. Cihaz kumanda dan ve üzerindeki tuşdan açılmıyor. Işık yanıp sönüyor.
@By_Trol @Adem Helvacı
Yazılım.*üstadlarım merhabalar vestel 17mb95 full yazılım lazım yardımcı olursanız çok memnun olurum. stnby lambası kumandadan basınca devamlı hızlı hızlı yanıp sönüyor hiç durmuyor birde logo geliyor ama açılmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz.
![]()
![]()
![]()
Üstad tşk ederim. Yönergelere göre işlemi yaptım. Işık hızlı hızlı yanıp sönmeye devam ediyor. 5dk dan fazla bekledim. Düzelme olmadı. Başka bir öneriniz var mıdır?Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Varsa başka flash bellek ile deneyin yine yükleme sonlanmaz ise ana kart arızalıdır.Üstad tşk ederim. Yönergelere göre işlemi yaptım. Işık hızlı hızlı yanıp sönmeye devam ediyor. 5dk dan fazla bekledim. Düzelme olmadı. Başka bir öneriniz var mıdır?
Tşk ederim emeğiniz için.Varsa başka flash bellek ile deneyin yine yükleme sonlanmaz ise ana kart arızalıdır.
Rica ederim.Tşk ederim emeğiniz için.
çok teşekkür ederim ustam ellerine sağlık saolasın.Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
Rica ederim.çok teşekkür ederim ustam ellerine sağlık saolasın.
Donanım orijinal ise farklı bir yazılım da yüklenmedi ise yazılım ile alakası yoktur. Lvds kablo tam takılmamış olabilir kontrol edin.![]()
![]()
üstadım bugün ledlerini değiştirdiğim 55 vestel tv de bu şekilde negatif kötü görüntü var . Yazılımla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum .
full yazılımı varsa atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Yazılım benim arşivimde yok diğer arkadaşlardan cevap bekleyiniz.Selamlar bu tv de ledler yanıyor görüntü yok
full yazılım gönderirimisiniz
![]()
üstadım lvds kablolarını kontrol ettim elimde ki aynı tv den sökülmüş anakartı takıp denediğimde normal çalışıyor yazılımla youtube açmıyor diye oynamış olmaları mümkünDonanım orijinal ise farklı bir yazılım da yüklenmedi ise yazılım ile alakası yoktur. Lvds kablo tam takılmamış olabilir kontrol edin.
![]()
![]()
üstadım bugün ledlerini değiştirdiğim 55 vestel tv de bu şekilde negatif kötü görüntü var . Yazılımla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum .
full yazılımı varsa atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Yazılım.üstadım lvds kablolarını kontrol ettim elimde ki aynı tv den sökülmüş anakartı takıp denediğimde normal çalışıyor yazılımla youtube açmıyor diye oynamış olmaları mümkün