Yazılım.Nexon 32'' ürürne ait full yazılım konusunda yardımınızı rica ederim. yeni konu açamadım..
v10089514
s:7138906400405
Tvdeki sorun nedir?65ud8900 yazılım için yardımcı olabilirmisiniz
Donanım orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.jvc lt-43vf42t mb140 anakart full yazılım arıyorum elinde olan varmıdır acaba logo gelip gidiyor döngüye giriyor başka yazılım denedim şuan açıyor görüntü yok
Ustam denedim maalesef olmadıvestel 32ph5065 v077 full bunu bideneyin panel sorundeğil onu hallederiz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Malesef sorunu çözemedim anakart değişimi gerçekleştirdim.Merhaba aynı sorun bendede var bir çözüm yolu bulabildinizmi
Vestel 49 fd 7400 cihaz var kumanda çalışmıyor, alıcı göz denedim ama yazılımda denedim Gine olmadı sorunu bulduysaniz paylaşırsınız.selamlar
sn:8138163 800291
pnl:23512716
vpaz:20274431
Barkod:101192861811800291
17mb110s anakarta sahip
kartta sorun neydi.eğer tüner bozuksa yazılımı alır yine açılmaz ona uydusuz yazılım atıcaksınız yada kart değişecekUstam denedim maalesef olmadı
linkte seriden full yazılım.u14 deki 25q128 flash bozuk değilse ilk denemede almaz ise 2-3-4 denemede yazılımı alır tv çalışır yazılımı sandix flashbellek ile yükleyin
dostlar seg tv nin full yazılımı gerekiyor forumda buldum ama link kırıktı elinde olan varsa acil atabilir mi şimdi den teşekkürler
Ustam yazılımı hiç almadı zipli dosyayı klasöre çıkarıp biçimlendirilmiş flash belleğe attım flash ı tv ye taktım kumandanın ok tuşuna basılı tutarak fişi taktım stand by ışığı aynı şekilde devam ediyorkartta sorun neydi.eğer tüner bozuksa yazılımı alır yine açılmaz ona uydusuz yazılım atıcaksınız yada kart değişecek
klasör içerisinde bulunan upgrade_loader_full.pkg yazılımı boş flash içine kopyalayıp tv ye takın kumanda üstünden ok tuşa basılı tutarak tv ye enerji verin stnby led hızlı yanıp sönmeye başlayınca kumandadan ok tuşu bırakın tv açılana kadar bekleyinUstam yazılımı hiç almadı zipli dosyayı klasöre çıkarıp biçimlendirilmiş flash belleğe attım flash ı tv ye taktım kumandanın ok tuşuna basılı tutarak fişi taktım stand by ışığı aynı şekilde devam ediyor