By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,026
Bende yok.yazılımları denedim ama sonuç olumsuz 17mb82s buldum onu taktım fakat bu seferde ekran ters panel yazılımı rica edebilirmiyim
panel kodu:23488706
Bende yok.yazılımları denedim ama sonuç olumsuz 17mb82s buldum onu taktım fakat bu seferde ekran ters panel yazılımı rica edebilirmiyim
Yazılım.
Merhaba ekteki fotoğrafta bilgileri bulunan tvnin full yazılımı elinizde mevcutmudur acaba?
Çok teşekkür ederim.Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yükşenecek
panel etiketinin resmini yükleyin veya takmış olduğunuz mb82s mainboardın profil dosyasını buraya yükleyin editleyim.read isminde klasör oluşturun read klasörü boş flash içine kopyalayın tv çalışırken takın kumandadan menü 4725 yapın servis menüde en altta usboperation üstünde kumandadan ok tuşa basın profil dosyası read klasör içine kopyalanacaktır read klasörü rar yapıp buraya yükleyin ekran ters ve resim normalmi.birde sizin tv de 17mb140 kullanmış mb140 larda hemen yazılım almaz 2 veya 3-4 sefer denemede yazılım yüklenir spiflash bozuk değilse kurtulur. yazılımıda sandix marka flash ile yükleyinyazılımları denedim ama sonuç olumsuz 17mb82s buldum onu taktım fakat bu seferde ekran ters panel yazılımı rica edebilirmiyim
Merhabalar 43SBF700 43" Seg TV için uygun bir yazlım mıdır acaba ?Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
fiko usta bu tv 32 inçmi eğer 32 inç se VESTEL SATELLITE 32PH5065 modele ayit görünüyor.panel ise VES315WNES-02-B veya 01 olabilir full yazılımı yükleyip deneyin eğer tüner ıc bozuk değilse full yazılım ile kurtulabilir linkte v077 full yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
usta kart bilgileri varmıdyı veya kapak daki model sn-kart bilgisiSelamlar geçen yıl vestel 32 inç 17mb82s anakartlı bir cihaza yazılım yükleyip tv yi çalıştırmıştık bu sene yine gitti açılışta vestel yazısı geliyor açılmıyor forumu çok iyi kullanamadığımdaneski eski yazılımı alamadım yardımcı olurmusunuz size zahmet
vestel 32ph5065 v077 full bunu bideneyin panel sorundeğil onu hallederizSelamlar geçen yıl vestel 32 inç 17mb82s anakartlı bir cihaza yazılım yükleyip tv yi çalıştırmıştık bu sene yine gitti açılışta vestel yazısı geliyor açılmıyor forumu çok iyi kullanamadığımdaneski eski yazılımı alamadım yardımcı olurmusunuz size zahmet
merhaba,Selamlar geçen yıl vestel 32 inç 17mb82s anakartlı bir cihaza yazılım yükleyip tv yi çalıştırmıştık bu sene yine gitti açılışta vestel yazısı geliyor açılmıyor forumu çok iyi kullanamadığımdaneski eski yazılımı alamadım yardımcı olurmusunuz size zahmet
panel etiketinin resmini yükleyin veya takmış olduğunuz mb82s mainboardın profil dosyasını buraya yükleyin editleyim.read isminde klasör oluşturun read klasörü boş flash içine kopyalayın tv çalışırken takın kumandadan menü 4725 yapın servis menüde en altta usboperation üstünde kumandadan ok tuşa basın profil dosyası read klasör içine kopyalanacaktır read klasörü rar yapıp buraya yükleyin ekran ters ve resim normalmi.birde sizin tv de 17mb140 kullanmış mb140 larda hemen yazılım almaz 2 veya 3-4 sefer denemede yazılım yüklenir spiflash bozuk değilse kurtulur. yazılımıda sandix marka flash ile yükleyin