By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
merhaba,

vestel 32hb500 televizyon fişe takınca vestel logosu çıkıyor ve güç düğmesi kırmızı yanıp sönüyor. 10 sn sonra kapanıyor ve kırmızı ışık sabit kalıyor ve televizyon bir daha açılmıyor. seri no 8273181 900058
Uzaktan kumanda arızalı olabilir tv üzerindeki tuştan açmayı deneyin.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhabalar 43SBF700 43" Seg TV için uygun bir yazlım mıdır acaba ?

Foto.jpg

Yazılım lazım tv açılmıyor lütfen yardım.
Yazılım.

E Çevrimdışı

Erdinç Yılmaz

Yeni Üye
23 Mar 2020
13
45
panel etiketinin resmini yükleyin veya takmış olduğunuz mb82s mainboardın profil dosyasını buraya yükleyin editleyim.read isminde klasör oluşturun read klasörü boş flash içine kopyalayın tv çalışırken takın kumandadan menü 4725 yapın servis menüde en altta usboperation üstünde kumandadan ok tuşa basın profil dosyası read klasör içine kopyalanacaktır read klasörü rar yapıp buraya yükleyin ekran ters ve resim normalmi.birde sizin tv de 17mb140 kullanmış mb140 larda hemen yazılım almaz 2 veya 3-4 sefer denemede yazılım yüklenir spiflash bozuk değilse kurtulur. yazılımıda sandix marka flash ile yükleyin
panel etiketinin resmini yükleyin veya takmış olduğunuz mb82s mainboardın profil dosyasını buraya yükleyin editleyim.read isminde klasör oluşturun read klasörü boş flash içine kopyalayın tv çalışırken takın kumandadan menü 4725 yapın servis menüde en altta usboperation üstünde kumandadan ok tuşa basın profil dosyası read klasör içine kopyalanacaktır read klasörü rar yapıp buraya yükleyin ekran ters ve resim normalmi.birde sizin tv de 17mb140 kullanmış mb140 larda hemen yazılım almaz 2 veya 3-4 sefer denemede yazılım yüklenir spiflash bozuk değilse kurtulur. yazılımıda sandix marka flash ile yükleyin

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
IMG-20220607-WA00170e0c5352805fdd79.jpg

Full yazılım ve panel yazılımını alabilir miyim şimdiden teşekkürler

M Çevrimdışı

Mbalki

Yeni Üye
7 Haz 2022
4
34
Öncelikle teşekkür ederim yazılım işe yaradı TV çalışıyor USB ile yükleme moduna geçmedi demiştim rufus programı ile biçimlendirme yapıp denedim oldu diğer arkadaşların belki işine yarar diye bu bilgiyi paylaşmak istedim

S Çevrimdışı

skystarozzy

Yeni Üye
17 Eyl 2020
22
39
Merhaba elimde İngiltere için üretilmiş mitchell & brown tv mevcut. Vestel'in outlet mağazasından satın alınmış. Güncelleme yapalım derken yazılım çöktü. Tvnin anakartı 17MB110P. Kurtarma yazılımı mevcutmudur acab?. Bu anakart için uygun herhangi bir kurtarma yazılımı olabilir. Ben sonradan panel vs. yazılımlarını tekrardan karta yükleyeceğim. Kartın u81 kodlu spi flaşı KH25L1605D. Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.

M Çevrimdışı

microtek099

Yeni Üye
14 Eki 2021
2
27
jvc lt-43vf42t mb140 anakart full yazılım arıyorum elinde olan varmıdır acaba logo gelip gidiyor döngüye giriyor başka yazılım denedim şuan açıyor görüntü yok

Geri
Üst Alt