By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
M mseg13 Linkteki yazılımı deneyin.
Kırmızı led direk yanıyorsa tv yazılımı almaz. Nand flash yazılımı çökmüştür ana kart değişmesi gerekir veya nand flash yazılımı yükleme cihazı olan bir elektronikçiden destek alın bir ihtimal güç kartında da arıza olabilr.
Yazılım.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

metal67 

Yeni Üye
13 Eki 2018
20
52
merhaba tv vestel yazısı görünüyor ve gidiyor kurtarma yazılımını denedim led lamba yarım saat yanıp sönüyor yazılım yüklenmiyor rica etsem yardım edebilirmisiniz

vestele59cb22a4e8fbf14.jpg

O Çevrimdışı

Okan Akyuz

Yeni Üye
1 Haz 2022
2
42
Sanırım 1 sene falan oluyor 43UHL910 HI-Level markaya MB120 yüklemiştim Raphael V2.45.32.0 Wifi yok oldu ama istediğim gibi netflix gelmişti. Kablo taktim devam ettim. Amazon prime ve TiviBu kullanmak istiyorum .. Bunu mümkün kılan firameware var mı? Link verebilir misiniz?

M Çevrimdışı

metal67 

Yeni Üye
13 Eki 2018
20
52
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

OK tuşu ile yüklenecek
teşekkürler yazılımı sıkıntısız yükledim ama tv actığımda ilk anda vestel yazızı geliyor ses var görüntü yok sorun ne olabilir kurtarma yazılımını yüklemeye çalıştım led lamba 15 dakikayı geçti yanıp sönüyor

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mseg13

Yeni Üye
1 Haz 2022
2
32
M mseg13 Linkteki yazılımı deneyin.
Kırmızı led direk yanıyorsa tv yazılımı almaz. Nand flash yazılımı çökmüştür ana kart değişmesi gerekir veya nand flash yazılımı yükleme cihazı olan bir elektronikçiden destek alın bir ihtimal güç kartında da arıza olabilr.
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
15-20 Saniye içerisinde yazılım yüklenecektir.
Yardımlarınız için Teşekkür ederim.
İyi Çalışmalar.

M Çevrimdışı

malicitak

Yeni Üye
24 May 2022
9
43
Arkadaşlar merhaba 3 ayrı flash(usb) ile MB140_13823 yazılımı denedim. ışık yanıp sönmeye devam ediyor durmuyor. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz. Vestel yazısı hiç gelmiyor. Acaba Ekranda mı sorun var?

Vestel 32HB5000
SN:7912556700570
PNL:23452299
VPAZ: 20271921
bi fikri olan yok mu :(

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
teşekkürler yazılımı sıkıntısız yükledim ama tv actığımda ilk anda vestel yazızı geliyor ses var görüntü yok sorun ne olabilir kurtarma yazılımını yüklemeye çalıştım led lamba 15 dakikayı geçti yanıp sönüyor
Ses var görüntü yoksa led arızası var. Yazılım ile alakası yok.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhabalar,
Benim tv'ime servis en son güncelleme yaptıktan sonra ara ara cihazım kilitlenip restart ediyor kendini. Sonrasında da SSİPTV vb programlara attığım linkler ayarlar siliniyor. tümünü yeniden oluşturmak zorunda kalıyorum. Yeni güncelleme yapmak sorunumu çözebilirmi?

Önceki resimler açılmıyor tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

M Çevrimdışı

metal67 

Yeni Üye
13 Eki 2018
20
52
Ses var görüntü yoksa led arızası var. Yazılım ile alakası yok.
hocam ledler sağlam testini yaptım sizin verdiğiniz linkteki yazılımı tv alıyor ama kurtarma yazılımını atmaya çalıştığımda led anıp sönmeye devam ediyor durmuyor tv ilk açılışta vestel yazısı gözüküyor görüntü yok

Geri
Üst Alt