M
manisamerkez
Yeni Üye
- 3 May 2022
- 27
- 39
Ustam dediğiniz şekilde yaptım yazılımı aldı cihaz fakat bu defa da sesi yoktu bir kere daha yeniden yükleyeyim dedim bu defa da tamamen gitti şimdi hiç ne görüntü ne de ses yok arkasındaki etimxkeüi sökülmüş ama ana kartın fotosunu çektimklasör içerisinde bulunan upgrade_loader_full.pkg yazılımı boş flash içine kopyalayıp tv ye takın kumanda üstünden ok tuşa basılı tutarak tv ye enerji verin stnby led hızlı yanıp sönmeye başlayınca kumandadan ok tuşu bırakın tv açılana kadar bekleyin
kart üzerindeki yeşil etikete göre bu 32ph5065s model tv yazılımı çıkıyor bunu bi deneyin resim bozuk çıksın klasörde panel yazılımıda var.tv açılır sa resim bozuk çıkarsa klasr içerisindeki pcf ve ptf bin dosyasını boş flaş içine klasörsüz kopyalayın tv çalışır vaziyette tv ye takın menü 4725 en altta usboperation üstünde ok leyin yüklenir ve tv fişi çekip geri takın ekran düzelir.full yazılımıda yine size açıkladığım şekilde yükleyin.Ustam dediğiniz şekilde yaptım yazılımı aldı cihaz fakat bu defa da sesi yoktu bir kere daha yeniden yükleyeyim dedim bu defa da tamamen gitti şimdi hiç ne görüntü ne de ses yok arkasındaki etimxkeüi sökülmüş ama ana kartın fotosunu çektim
sorun ne ki tv de full yazılım istiyorsunuz seri noya göre sistemde 17mb180E mainboard çıkıyor.yazılım sistemde görünmüyorBy_Trol 8803016200106 seri numaralı ürünün full yazılımını tekrar bir kontrol etme şansınız var mı bir umut belki yüklenmiştir diye sorayım dedim
sorun ne ki tv de full yazılım istiyorsunuz seri noya göre sistemde 17mb180E mainboard çıkıyor.yazılım sistemde görünmüyor
Daha önce de yazmıştım modlama ile mb180 Ana kartta özellik açıp kapatamaz sınız.core yazılımda bazı özellikleri kapatıp açacağımda çökerse diye full yazılım elimin alında kalsın diye istemiştim,
ve bazı küçük arızalarda servise gerek kalmadan yazılımla çözebildiğimiz için kenarda dursun istiyorum.
diğer ürünlerimin full yazılımları elimdeyken bunun elimde olmaması bir eksiklik benim için ben biraz daha bekleyeyim
fakat sistemde olmaması ilginç geldi benim için.
Daha önce de yazmıştım modlama ile mb180 Ana kartta özellik açıp kapatamaz sınız.
üstadım eline emeğine sağlıkYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Eyvallah ustam deneyip dönüş yaparım sağ olasınız uğraştırdım sizikart üzerindeki yeşil etikete göre bu 32ph5065s model tv yazılımı çıkıyor bunu bi deneyin resim bozuk çıksın klasörde panel yazılımıda var.tv açılır sa resim bozuk çıkarsa klasr içerisindeki pcf ve ptf bin dosyasını boş flaş içine klasörsüz kopyalayın tv çalışır vaziyette tv ye takın menü 4725 en altta usboperation üstünde ok leyin yüklenir ve tv fişi çekip geri takın ekran düzelir.full yazılımıda yine size açıkladığım şekilde yükleyin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
If you haven't solved it, you can also try the software below.Ustam dediğiniz şekilde yaptım yazılımı aldı cihaz fakat bu defa da sesi yoktu bir kere daha yeniden yükleyeyim dedim bu defa da tamamen gitti şimdi hiç ne görüntü ne de ses yok arkasındaki etimxkeüi sökülmüş ama ana kartın fotosunu çektim
Kardeşim Sorunsuz çalıştı. ALLAH razı olsun. Çok iyi geldi.Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Sizden de ?Kardeşim Sorunsuz çalıştı. ALLAH razı olsun. Çok iyi geldi.
Eski ve yeni anakart aynı mı? Örneğin ker ikiside mb95 Gibi
arkadaşlar 48 seg için full yazılım lazım anakart değişimi yaptım görüntü bozuk ve ters çıktı