F Çevrimdışı

fiko_250

Yeni Üye
10 Haz 2020
12
38
klasör içerisinde bulunan upgrade_loader_full.pkg yazılımı boş flash içine kopyalayıp tv ye takın kumanda üstünden ok tuşa basılı tutarak tv ye enerji verin stnby led hızlı yanıp sönmeye başlayınca kumandadan ok tuşu bırakın tv açılana kadar bekleyin
Ustam dediğiniz şekilde yaptım yazılımı aldı cihaz fakat bu defa da sesi yoktu bir kere daha yeniden yükleyeyim dedim bu defa da tamamen gitti şimdi hiç ne görüntü ne de ses yok arkasındaki etimxkeüi sökülmüş ama ana kartın fotosunu çektim

IMG_20220612_234703.jpg
IMG_20220612_234621.jpg
IMG_20220612_234538.jpg

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
Ustam dediğiniz şekilde yaptım yazılımı aldı cihaz fakat bu defa da sesi yoktu bir kere daha yeniden yükleyeyim dedim bu defa da tamamen gitti şimdi hiç ne görüntü ne de ses yok arkasındaki etimxkeüi sökülmüş ama ana kartın fotosunu çektim

IMG_20220612_234703.jpg
IMG_20220612_234621.jpg
IMG_20220612_234538.jpg
kart üzerindeki yeşil etikete göre bu 32ph5065s model tv yazılımı çıkıyor bunu bi deneyin resim bozuk çıksın klasörde panel yazılımıda var.tv açılır sa resim bozuk çıkarsa klasr içerisindeki pcf ve ptf bin dosyasını boş flaş içine klasörsüz kopyalayın tv çalışır vaziyette tv ye takın menü 4725 en altta usboperation üstünde ok leyin yüklenir ve tv fişi çekip geri takın ekran düzelir.full yazılımıda yine size açıkladığım şekilde yükleyin.

M Çevrimdışı

manisamerkez

Yeni Üye
3 May 2022
27
39
sorun ne ki tv de full yazılım istiyorsunuz seri noya göre sistemde 17mb180E mainboard çıkıyor.yazılım sistemde görünmüyor

core yazılımda bazı özellikleri kapatıp açacağımda çökerse diye full yazılım elimin alında kalsın diye istemiştim,
ve bazı küçük arızalarda servise gerek kalmadan yazılımla çözebildiğimiz için kenarda dursun istiyorum.
diğer ürünlerimin full yazılımları elimdeyken bunun elimde olmaması bir eksiklik benim için :) ben biraz daha bekleyeyim :)
fakat sistemde olmaması ilginç geldi benim için.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
core yazılımda bazı özellikleri kapatıp açacağımda çökerse diye full yazılım elimin alında kalsın diye istemiştim,
ve bazı küçük arızalarda servise gerek kalmadan yazılımla çözebildiğimiz için kenarda dursun istiyorum.
diğer ürünlerimin full yazılımları elimdeyken bunun elimde olmaması bir eksiklik benim için :) ben biraz daha bekleyeyim :)
fakat sistemde olmaması ilginç geldi benim için.
Daha önce de yazmıştım modlama ile mb180 Ana kartta özellik açıp kapatamaz sınız.

M Çevrimdışı

manisamerkez

Yeni Üye
3 May 2022
27
39
Daha önce de yazmıştım modlama ile mb180 Ana kartta özellik açıp kapatamaz sınız.

tamam bende yazılımla oynamam sadece elimin altında dursun diye beklerim ,
güç ışığı yanıp sönüyor gibi tv açılmıyor gibi, yada ekrana renklerin karışması gibi gibi durumlar için dursun kenarda ah vestel ah niye vermiyorsun yazılımı :) :)

C Çevrimdışı

can_elk

Yeni Üye
26 May 2018
38
36
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
üstadım eline emeğine sağlık

F Çevrimdışı

fiko_250

Yeni Üye
10 Haz 2020
12
38
kart üzerindeki yeşil etikete göre bu 32ph5065s model tv yazılımı çıkıyor bunu bi deneyin resim bozuk çıksın klasörde panel yazılımıda var.tv açılır sa resim bozuk çıkarsa klasr içerisindeki pcf ve ptf bin dosyasını boş flaş içine klasörsüz kopyalayın tv çalışır vaziyette tv ye takın menü 4725 en altta usboperation üstünde ok leyin yüklenir ve tv fişi çekip geri takın ekran düzelir.full yazılımıda yine size açıkladığım şekilde yükleyin.
Eyvallah ustam deneyip dönüş yaparım sağ olasınız uğraştırdım sizi

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73

IMG_20220612_234703.jpg
IMG_20220612_234621.jpg
IMG_20220612_234538.jpg
If you haven't solved it, you can also try the software below.

R Çevrimdışı

reg34

Yeni Üye
1 Haz 2022
5
44
Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kardeşim Sorunsuz çalıştı. ALLAH razı olsun. Çok iyi geldi.

Geri
Üst Alt