Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin yazılan seri numara yanlış gibi yada tv yurt dışı üretim.Selyam arkadaşlar.
Toshıba 40L3444DG SN.7206784 400100 17MB95M
Ful yazılıma ihtiacım var yardımcı olabilirmisinız.
Teşekürler.
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin yazılan seri numara yanlış gibi yada tv yurt dışı üretim.Selyam arkadaşlar.
Teşekürler.
hocam bana yardımcı olma şansınız varmıdır acaba 2 üstte duruyor mesajım teşekkürlerTv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin yazılan seri numara yanlış gibi yada tv yurt dışı üretim.
Linkteki yazılımı dener misin.Tv model: Smart 40FD7300 üstteki no : 10116114 1802 800158 SN: 7999599 800158 PNL: 23398548 VPAZ: 20273859
üstat yardımın için teşekkür ederim fakat yazılımı yüklediğim zaman vestel yazısı geliyor sonra 5 sn sonra ekran kapanıyor tekrar vestel yazıyor sürekli böyle tekrar etti 9 10 defa açılmadıLinkteki yazılımı dener misin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir
Bu yazılımı yükleyinüstat yardımın için teşekkür ederim fakat yazılımı yüklediğim zaman vestel yazısı geliyor sonra 5 sn sonra ekran kapanıyor tekrar vestel yazıyor sürekli böyle tekrar etti 9 10 defa açılmadı
Bu yazılımı yükleyin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir
Farklı flash bellek ile deneyin tv ler bazen flash bellek seçebiliyor. Usb girişinin de sağlam olduğundan emin olunmalı flash belleği 10-15 Kez sök tak yapın girişte bağlantı uçlarında kararma var temas etmiyorsa temas edecektir ikinci verilen yazılım üzerinde yoğunlaşın önceki konuda resmini eklediğiniz barkoda ait orijinal full yazılımdır. Tv servise de gitse bu yazılımlar yüklenecek yüklenmez ise anakart değişimi yapılır.Buda yazılım da aynı şekilde tepki veriyor tv yi fişe takınca ışığı direk hızlı hızlı yanıp sönüyor hiç yavaş yanmıyor vestel yazısı geliyor sonra gidiyor tekrar geliyor böyle devam ediyor
Cod panel ? (ves400xxxxxx)Selyam arkadaşlar.
Teşekürler.
seri no yazarmısınselam ustam verdiğin bu yazılımı bir türlü yükleyemedim şimdide kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor yardım edermisin
selam ustam verdiğin bu yazılımı bir türlü yükleyemedim şimdide kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor yardım edermisin
Ustam ne oldu