H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
hoşgeldin üstadım

mb100 1.34.9 full yazılımı yükledim fakat değişen birşey olmadı
tekrar 2.25.15 yükledim bu iyi fakat bu yazılımda youtube 4k videoları kasıyor titreyerek oynatıyor bazı videolarda 4 k olmasına rağmen 720 p olarak açıyor

daha önceki 1.35.25 sürümünde bu sıkıntılar yoktu
ott player internet hatası veriyor girmiyor
vewd media station x uygulamsında ott-play veya başka uygulamalarda güvenlik problemi çıkıyor devam et dememe rağmen sürekli çıkıyor

IMG_20211203_1133284b43e859c9e11aec.jpg

Teşekkür ederim sevgili husohuso , öncelikle kartın eski mb100,benim kartın bir üst modeli ,bu nedenle çok fazla bir şey bekleme ki bende hiç oynamıyor youtube (4k değil benim tv) :)
Bazı uydu alıcılarında 360 seçimi yapılıyor ,acaba tv de var mı seçenek (böyle seçim yapınca da titremeli oynatım olacak mı diye merak ettiğimden yazdım).
yok hayır daha önce 1.35.25 versionda böyle sıkıntı yoktu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
vewd media station x uygulamsında ott-play veya başka uygulamalarda güvenlik problemi çıkıyor devam et dememe rağmen sürekli çıkıyor

vewd içindeki ott ,web adresinin domain adını uzatmamış (sonu es ile biten),vewd programcıları da bunu kodlamamışlar henüz,bu nedenle hata veriyor ott.Yani ott olayı senin tv ile alakalı değil ,vewd app ile alakalı :ok

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93

yok hayır daha önce 1.35.25 versionda böyle sıkıntı yoktu
bence 2.25.15 yazılımı yapılırken youtube nin düşük versionu modlanmış sanırım güvenlik açıklarıda kapatılmamış gibi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bence 2.25.15 yazılımı yapılırken youtube nin düşük versionu modlanmış sanırım güvenlik açıklarıda kapatılmamış gibi
Ben şahsen sanmam düşük versiyon derlensin ama cevabını okuyunca acaba kart işlemcisine göre derlenmiş olabilir mi diye de kendi kendime düşünmedim değil :) ,ama ottplayer için yukarıda yazdıklarım geçerlidir :ok

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
bu arada mk
bu arada üstadım vestele mkvod mkiptv yüklenebiliyormuş youtubede izledim ama bir türlü yapamadım

Ben şahsen sanmam düşük versiyon derlensin ama cevabını okuyunca acaba kart işlemcisine göre derlenmiş olabilir mi diye de kendi kendime düşünmedim değil :) ,ama ottplayer için yukarıda yazdıklarım geçerlidir :ok
ott için doğrudur ama youtube ve güvenlik konusu benim düşündüğüm gibi olasıdır

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bu arada mk

bu arada üstadım vestele mkvod mkiptv yüklenebiliyormuş youtubede izledim ama bir türlü yapamadım

:alala ,şu yükleme linkini ver bakayım nasıl yüklüyorlarmış ,bu arada full yazılım talep konusunu da dağıttık :)

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
bu arada mk

üstadım mkiptv mkvod konusun
:alala ,şu yükleme linkini ver bakayım nasıl yüklüyorlarmış ,bu arada full yazılım talep konusunu da dağıttık :)
tamam

tamam

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

tamam

Bu yükleme değil ,yüklenmez zaten,öyle olsa ben neler yüklerim neler :)
Bu vewd içindeki uygulama,bizim mutfaktakinde açılmıyor vewd ,şimdi karşımdakine de bakıyorum (MB91) ve açıldı ama ottplayer2 hata verdi.Yani demem o ki,vewd ,çindek, bazı programlar isim veya adres değişikliği nedeni ile açılmıyor ,bu tv veya tv üreten firma ila alakalı değil :ok

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
Bu yükleme değil ,yüklenmez zaten,öyle olsa ben neler yüklerim neler :)
Bu vewd içindeki uygulama,bizim mutfaktakinde açılmıyor vewd ,şimdi karşımdakine de bakıyorum (MB91) ve açıldı ama ottplayer2 hata verdi.Yani demem o ki,vewd ,çindek, bazı programlar isim veya adres değişikliği nedeni ile açılmıyor ,bu tv veya tv üreten firma ila alakalı değil :ok

vewd geliştirici ile yükleniyor sanırım

vewd geliştirici ile yükleniyor sanırım
yani vewd içinde açılıyor mac adresi ID numarası ile

Geri
Üst Alt