B Çevrimdışı

berkayygnn

Yeni Üye
3 Kas 2021
11
22
Linkteki yazılımı dener misin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir
üstat yardımın için teşekkür ederim fakat yazılımı yüklediğim zaman vestel yazısı geliyor sonra 5 sn sonra ekran kapanıyor tekrar vestel yazıyor sürekli böyle tekrar etti 9 10 defa açılmadı

B Çevrimdışı

berkayygnn

Yeni Üye
3 Kas 2021
11
22
Bu yazılımı yükleyin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir

Buda yazılım da aynı şekilde tepki veriyor tv yi fişe takınca ışığı direk hızlı hızlı yanıp sönüyor hiç yavaş yanmıyor vestel yazısı geliyor sonra gidiyor tekrar geliyor böyle devam ediyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Buda yazılım da aynı şekilde tepki veriyor tv yi fişe takınca ışığı direk hızlı hızlı yanıp sönüyor hiç yavaş yanmıyor vestel yazısı geliyor sonra gidiyor tekrar geliyor böyle devam ediyor
Farklı flash bellek ile deneyin tv ler bazen flash bellek seçebiliyor. Usb girişinin de sağlam olduğundan emin olunmalı flash belleği 10-15 Kez sök tak yapın girişte bağlantı uçlarında kararma var temas etmiyorsa temas edecektir ikinci verilen yazılım üzerinde yoğunlaşın önceki konuda resmini eklediğiniz barkoda ait orijinal full yazılımdır. Tv servise de gitse bu yazılımlar yüklenecek yüklenmez ise anakart değişimi yapılır.

Emsanator Çevrimdışı

Emsanator 

Yeni Üye
19 Kas 2021
36
TV'nin içindeki mevcut yazılım ile sizin bahsettiğiniz 'Full' yazılım arasındaki fark nedir? Fabrika ayarlarının izin verdiği konfikasyonlar ile bahsedilen full-yazılımı ile bu konfikasyonlar kişileştiriyor sanırım?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
selam ustam verdiğin bu yazılımı bir türlü yükleyemedim şimdide kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor yardım edermisin

selam ustam verdiğin bu yazılımı bir türlü yükleyemedim şimdide kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor yardım edermisin
seri no yazarmısın

L Çevrimdışı

lkancaltr

Yeni Üye
2 Ocak 2020
12
52
seri no yazarmısın

IMG_20200423_191536262b0fa788b97f20.jpg

Geri
Üst Alt