TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Yazılım konusunda sabırlı olun bizler müsait olduğumuzda verebiliriz.Ustacım yardımcı olacakmısın
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Yazılım konusunda sabırlı olun bizler müsait olduğumuzda verebiliriz.Ustacım yardımcı olacakmısın
kusura bakma ustamYazılım konusunda sabırlı olun bizler müsait olduğumuzda verebiliriz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin yazılan seri numara yanlış gibi yada tv yurt dışı üretim.
sıfırlama kodu nedir fabrika ayarlarına dönmüyorMb35 Panel yazılımı yok olsa da özel cihaz ile yükleniyor.
bu dosyanın içindekiler daha önce verdiğin dosyadakilerle aynı yine yükleme başlamıyor ışık devemlı yanıp sönüyor ne kadar beklemem gerekYazılım konusunda sabırlı olun bizler müsait olduğumuzda verebiliriz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Verdiğim orjinal ful yazılımdır ful yazılımın farklısı olmaz cihazın fabrika çıkış yazılımıbu dosyanın içindekiler daha önce verdiğin dosyadakilerle aynı yine yükleme başlamıyor ışık devemlı yanıp sönüyor ne kadar beklemem gerek
Yükleme talimatını birebir aynı uyguladım fakat bir türlü ýüklenmiyorVerdiğim orjinal ful yazılımdır ful yazılımın farklısı olmaz cihazın fabrika çıkış yazılımı
farkıl usb deneyin diğer girişleri deneyinYükleme talimatını birebir aynı uyguladım fakat bir türlü ýüklenmiyor
3 tane usb denedim iki giriş var ikisininde denedimfarkıl usb deneyin diğer girişleri deneyin
TV kapat3 tane usb denedim iki giriş var ikisininde denedim
Panel; VES400UNVS-N01 40260-95-WOSB-RCod panel ? (ves400xxxxxx)
I have for programmer. Is good ?.Panel; VES400UNVS-N01 40260-95-WOSB-R