Yükseltmeye hazırlanıyor... ekranında kalıyor.Usb ile picasso yazan yazılımı yükleyin.
Yükseltmeye hazırlanıyor... ekranında kalıyor.Usb ile picasso yazan yazılımı yükleyin.
Önce full yazılım sonrasında da güncellemeyi denemek lazım.Yükseltmeye hazırlanıyor... ekranında kalıyor.
Ses var mı? Var ise yazılımsal arıza değildir.Tv açınca vestel yazısı geliyor sonra gidiyor tv açilmiyor ışık sönük şekilde yanıyor. Yine sizin videolu anlatımızla çözümü öğrendim fakat elimde flash ile kurabileceğim yazılım yok sizden 43UD9300 model vestel tv için full yazılım rica ediyorum.
Yazılım linkiyi günler
tv de ses var. Ledler çalışıyor.Resim yok
kurtarma yazılım, yükledim olmadı.
buna uygun,
yazılım verebilirseniz memnun olurum
Foreign software yokoono may be in the master, she will help you when she logs into the forum I tagged her.İyi günler.herkes tam bir usb bellenimine sahip olabilir mi?
POLAROID P32LED12.
HV320WXC-201 LCD PANEL.
TCON HV320WX2.
17MB65-2 011111 mainboard.
17PW07 2 POWER.
sn6935634 200529
Full yazılım verirmisiniz.Önce full yazılım sonrasında da güncellemeyi denemek lazım.
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin arşivimde yazılım varsa link veririm.Full yazılım verirmisiniz.
Unfortunately the mainboard is very old and I have nothing.İyi günler.herkes tam bir usb bellenimine sahip olabilir mi?Başka bir TV modelinin belleniminden sonra görüntü kayboldu.ses var. arka ışık var. kontrol paneli çalışıyor.
POLAROID P32LED12.
HV320WXC-201 LCD PANEL.
TCON HV320WX2.
17MB65-2 011111 mainboard.
17PW07 2 POWER.
sn6935634 200529