Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Yazılımı yükleyebildiniz mi?
Hayır ustam birtürlü yazılım almıyor telefunken logosu geliyor tv kapanıyor tv nin kapağını söktüğümde Power üzerinde D1 diotunu açık devre olduğunu gördüm yeniledim ama yine aynı sabah Power besleme bulup deneyeyim ustam

merhabalar. finlux 32fx415h tv anakart değişim sonrası ekran ters ve görüntü bozuk. yeni taktığım anakart telefunken ama modelleri aynı 17mb82s. panel yazılımı bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

10094263-27439717

pnl :23282056

şimdiden teşekkür ederim
Full yazılım link

@Frankie bir çok sayfaya bakmışsınız ve bazı paylaşımlara beğeni bazılarına da kızgın sinirli ifadeler bırakmışsınız. Yazılım ihtiyacınız veya teknik konuda desteğe ihtiyacınız varsa yardımcı olmaya çalışalım.

Full yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

OK tuşu ile yüklenecek sonucu yazın.
vermiş olduğunuz yazılımı yükledim açılış logosu finlux oldu , ekran haala ters ve renkler bozuk.

ekrandaki terslik düzeldi ama renkler yine düzelmedi
Lvds kablosunu kontrol edin gerekirse sök tak yapın kabloda sorun yoksa kablo soketinin etrafında smd parçalarda dizilim farkı vardır. Parçalar aynı pozisyonlarda dizili olmalıdır.

Lvds kablosunu kontrol edin gerekirse sök tak yapın kabloda sorun yoksa kablo soketinin etrafında smd parçalarda dizilim farkı vardır. Parçalar aynı pozisyonlarda dizili olmalıdır.

kobloyu sök tak yaptım ekranda düzeldi. çok teşekkür ederim .emeğinize sağlık
renkler yine gitti.acaba soketten mi yapıyor? kart üzerindeki herşey birebir eşit. uyumsuzluk olacağına pek ihtimal vermiyorum. usb den kanal listesini de yükledim sonrasında renkler bozulmaya başladı

Son düzenleme:
kobloyu sök tak yaptım ekranda düzeldi. çok teşekkür ederim .emeğinize sağlık

renkler yine gitti.acaba soketten mi yapıyor? kart üzerindeki herşey birebir eşit. uyumsuzluk olacağına pek ihtimal vermiyorum. usb den kanal listesini de yükledim sonrasında renkler bozulmaya başladı
Kanal ile alakası yok lvds kablo tam takılmamıştır veya kabloda kırık vardır.

Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Çok Teşekkür Ederim Saygıdeğer Ustam. Sayenizde Hallettim ve Servis İle Uğraşmadım. İyi İnsanlar İyi ki Varlar :-)

@Frankle bir çok sayfaya bakmışsınız ve bazı paylaşımlara beğeni bazılarına da kızgın sinirli ifadeler bırakmışsınız. Yazılım ihtiyacınız veya teknik konuda desteğe ihtiyacınız varsa yardımcı olmaya çalışalım.
İfadesini gördüm de yazmadım, sevgili @By_Trol ,sanırım ecnebi kendisi,belki yazılım toplayıcısıdır ,lahavleeee :hihi

Geri
Üst Alt