Evet. Sorun yazılımsalmış. Halloldu. İlginiz için teşekkürler.Full yazılımı al da,merak ettim ,tek çanakla yayınları izliyorsun ama merkezi sistemle izleyemiyorsun ,doğru mu anladım![]()
Evet. Sorun yazılımsalmış. Halloldu. İlginiz için teşekkürler.Full yazılımı al da,merak ettim ,tek çanakla yayınları izliyorsun ama merkezi sistemle izleyemiyorsun ,doğru mu anladım![]()
Maalesef benim arşivimde yok.![]()
Panel Yazılımı Lazım
![]()
Bu Seri Numarasının Full Yazılımı Lazım Kapaktaki Etiket Yırtılmış O Yüzden İçini Çektim
İyi Çalışmalar Dilerim
MaalesefMerhaba hı level 49 uhl 650 modeline inat box tv yükleme şansımız var mı varsa nasıl yapılır teşekkürler
Linki inceleyin yazılımı var.![]()
Merhabalar İyi Çalışmalar Bu Televizyon Youtubeye Giriyor Ama Malesef Videoları Oynatmıyor Aynı Şekil Googledede Geçerli Bunu Nasıl Yapabiliriz
Çok bilmiyorum ama kumandadan menü + 4+7+2+5 tuşlayıp da servis menüsünü de eklersen iyi olur bence.Merhaba
Regal ModelNo:22R4015F
10-15 saniyede bir "Ortak arabirim modülü sökülmüş" uyarısı alıyorum.İzletmiyor rahatsız ediyor sürekli harici modül falan hiçbir şey bağlı değil yardımcı olursanız çok sevinirim.
![]()
![]()
Tv yi ilk kuruluma dönderip deneyin.Merhaba
Regal ModelNo:22R4015F
10-15 saniyede bir "Ortak arabirim modülü sökülmüş" uyarısı alıyorum.İzletmiyor rahatsız ediyor sürekli harici modül falan hiçbir şey bağlı değil yardımcı olursanız çok sevinirim.
![]()
![]()
Ustam Panel Değilde Anakartın Full Yazılımı MevcutmudurMaalesef benim arşivimde yok.
Alttaki konuyada resim ekle istersen ihtiyacı olan iletişime geçer![]()
Meraba tv led ekrani bozuldu ic takımı söktüm anakart besleme v.s degerlendirebilirmiyiz bunlari vestel 49ud9400 tv nin
Barkod resmini buraya ekleyin.Ustam Panel Değilde Anakartın Full Yazılımı Mevcutmudur