Evet. Sorun yazılımsalmış. Halloldu. İlginiz için teşekkürler.Full yazılımı al da,merak ettim ,tek çanakla yayınları izliyorsun ama merkezi sistemle izleyemiyorsun ,doğru mu anladım
Evet. Sorun yazılımsalmış. Halloldu. İlginiz için teşekkürler.Full yazılımı al da,merak ettim ,tek çanakla yayınları izliyorsun ama merkezi sistemle izleyemiyorsun ,doğru mu anladım
Maalesef benim arşivimde yok.
Panel Yazılımı Lazım
Bu Seri Numarasının Full Yazılımı Lazım Kapaktaki Etiket Yırtılmış O Yüzden İçini Çektim
İyi Çalışmalar Dilerim
MaalesefMerhaba hı level 49 uhl 650 modeline inat box tv yükleme şansımız var mı varsa nasıl yapılır teşekkürler
Linki inceleyin yazılımı var.
Merhabalar İyi Çalışmalar Bu Televizyon Youtubeye Giriyor Ama Malesef Videoları Oynatmıyor Aynı Şekil Googledede Geçerli Bunu Nasıl Yapabiliriz
Çok bilmiyorum ama kumandadan menü + 4+7+2+5 tuşlayıp da servis menüsünü de eklersen iyi olur bence.Merhaba
Regal ModelNo:22R4015F
10-15 saniyede bir "Ortak arabirim modülü sökülmüş" uyarısı alıyorum.İzletmiyor rahatsız ediyor sürekli harici modül falan hiçbir şey bağlı değil yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tv yi ilk kuruluma dönderip deneyin.Merhaba
Regal ModelNo:22R4015F
10-15 saniyede bir "Ortak arabirim modülü sökülmüş" uyarısı alıyorum.İzletmiyor rahatsız ediyor sürekli harici modül falan hiçbir şey bağlı değil yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ustam Panel Değilde Anakartın Full Yazılımı MevcutmudurMaalesef benim arşivimde yok.
Alttaki konuyada resim ekle istersen ihtiyacı olan iletişime geçer
Meraba tv led ekrani bozuldu ic takımı söktüm anakart besleme v.s degerlendirebilirmiyiz bunlari vestel 49ud9400 tv nin
Barkod resmini buraya ekleyin.Ustam Panel Değilde Anakartın Full Yazılımı Mevcutmudur