TV yazılım atdim Vestel yazısında kaldı hiç birşey yapaiyoruz ne yapmamız gereklidir yardımcı olurmusunuz TVsiz kaldıkRezerve
selamunaleyküm ustalar bende vestelin bu yazılımlı tv var tv,yi güncellemek istiyorum sırasıyla hangi yazılımları ve nasıl yüklerim ayrıntılı olarak ve yazılımları buraya atabilirmisiniz saygılar kolay gelsin.
Cihazınızda mb96 anakart var bir sorun yoksa güncelleme tavsiye etmiyoruzen guncel yazilimi rica edebilir miyim?
WhatsApp Image 2021 09 26 at 23.32.10
Resim WhatsApp Image 2021 09 26 at 23.32.10 kaydedildi Tavsiye FORUMUresim.tavsiyeforumu.com
Çok bilmiyorum ama kumandadan menü + 4+7+2+5 tuşlayıp da servis menüsünü de eklersen iyi olur bence.
Denemiştim önceden şimdi de denedim sonuç aynı maalesef.Tv yi ilk kuruluma dönderip deneyin.
kulaklik sesi gibi seyler icin mod yapmistim. herhangi aksi bir duruma karsi elimde yazilim olsun istiyorum. eskiden yedekte vardi ama bulamadim.Cihazınızda mb96 anakart var bir sorun yoksa güncelleme tavsiye etmiyoruz
çok teşekkür ederim saolful
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
forumda böyle birşey buldum ama yüklesem düzelir mi acaba?
Acele etme ,gerçi mb140 yazılımı ama bir cevap gelmeden yükleme ,riske atma tvyi benceforumda böyle birşey buldum ama yüklesem düzelir mi acaba?
Regal 22R4015F 22' full yazılım, ekran ters ve renkli görünümlü; acil yardım
Regal 22R4015F tvmizin arka kapak ve ekran görüntüsünü ekte paylaşıyorum. Ekran şuan ters gözükmekte ve ekran renkleri karışıktır. Problem full yazılımla çözülebilir mi? Bir de bu model için ful yazılım nasıl atılır. Bilgi veren ustalara şimdiden teşekkürler.tavsiyeforumu.com