tabi ki beklicem zaten öğrenci işi kırk yılın başı 1-2 saat bişeyler izlicez sinir ediyor inşallah çözebiliriz.Acele etme ,gerçi mb140 yazılımı ama bir cevap gelmeden yükleme ,riske atma tvyi bence
tabi ki beklicem zaten öğrenci işi kırk yılın başı 1-2 saat bişeyler izlicez sinir ediyor inşallah çözebiliriz.Acele etme ,gerçi mb140 yazılımı ama bir cevap gelmeden yükleme ,riske atma tvyi bence
Oooo, ne okuyorsun bu arada bakalım sevgili erldnlrtabi ki beklicem zaten öğrenci işi kırk yılın başı 1-2 saat bişeyler izlicez sinir ediyor inşallah çözebiliriz.
İÜ Elektrik-Elektronik MühendisliğiOooo, ne okuyorsun bu arada bakalım sevgili erldnlr
Oooo,gençken hayalimdi inan.Ama halen amatörce uğraşıyorumİÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Ustam yazılımı yükledim ancak TV resimde gördüğünüz gibi oldu ne yapmalıyımMB140 Yeni Yazılım
hoşgeldiniz, mb140 larda 2 tip kart vardır birisi mb140 normal, diğeri mb140TC dir. mb140tc ler direk yüklenir (mb140tc linki alt kısımdadır.). mb140 ise diğer ana karta nazaran daha farklı yöntemlerle güncelleme alır. aşğadıki talimatlara muhakkak uyulması gerekir. mb140 şaselerde core...tavsiyeforumu.com
Yazılım link
v.0.7.0s yüklü. Sanıyorum 0.8 li güncel yazılımı vardı o lazım bana rica etsem yardımcı olabilir misiniz ? 17mb81-2 Anakart modeli
Donanımsal sorun vardır.Merhaba
Regal ModelNo:22R4015F
10-15 saniyede bir "Ortak arabirim modülü sökülmüş" uyarısı alıyorum.İzletmiyor rahatsız ediyor sürekli harici modül falan hiçbir şey bağlı değil yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yazılım link
Merhabalar Öncelikle İyi Çalışmalar Dilerim Televizyonum Daha Önce Hiç Yazılım Atılmadı Ve Su Anda Youtubeye Girmiyor Buna Atabileceğimiz Bir Yazılım Varmıdır ? By_Trol
Hocam sonuç başarılı. Kanal D CNN gibi kanallardaki mozaiklenme sorunu da çözüldü. Allah razı olsun. SaygılarımlaYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek sonucu yazın.
?Hocam sonuç başarılı. Kanal D CNN gibi kanallardaki mozaiklenme sorunu da çözüldü. Allah razı olsun. Saygılarımla
Tv arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyin.Ustam yazılımı yükledim ancak TV resimde gördüğünüz gibi oldu ne yapmalıyım
Çift ekran ve piksellenme oldu
Ustam resmi buraya ekledim saygılarTv arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyin.
Ustam resmi buraya ekledim saygılar
Çok ilginç defalarca 0 versiyonu 1 yükselttim böyle bir sorunla karşılaşmadımUstam resmi buraya ekledim saygılar