Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Merhaba saygıdeğer ustalar

Aşağıdaki tv için hem üzerinde kurulu olan

• 4.35.26.0 yazılımı

hem de şu konuda By_Trol ustamızın v5'e geçiş yazılımı olarak söylediği

• V.5.7.10.0 yazılımını
yükleyebilirseniz çok sevinirim

Teşekkürler

20210125_013555.jpg

20190815_165018.jpg

Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler cihaza yazılımı yükledim düzeldi.sizin yazılımdan sonra başka bir yazılım indirdi kendisi bende onuda kurulum yaptım şu an sorunsuz çalışmakta
MENU 4725 ile bir resim koyun. Teşekkürler.

Yazılımı bulma şansımız varmı hocam. Tv logoda kalıyor renkler kayık.
TV seri no paylaşınız. Şu an mobildeyim diğer arkadaşlar bakamazsa en geç yarın yazılım paylaşırız

Son düzenleme:
Anlattığınız gibi yapıyorum fakat yükleme yapmıyor vestel logosu gelip kapanıyor. MB95 10084725 li bir yazılım bulmuştum sizden önce onu yüklüyor ama uydu kısmında sorun var.
Size verilen yazılım orjinal yazılım tv bana da gelse size verilen yazılım yüklenecek servise de gitse size verilen yazılım yüklenecek. Flash belleği tekrar fat32 Olarak biçimlendirin. Yazılım zipten çıksın çıkanların hepsi flas bellekte olsun gerekirse tv nin diğer usb giriş portunu kullanın.

Cihazın içindeki yazılımı değiştirdiğim için paylaştığınızı kabul etmiyor olabilir mi yada dosyada bir hata olabilir mi acaba bi kaç farklı usb ile denedim ama yükletemedim. @By_Trol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Size verilen yazılım orjinal yazılım tv bana da gelse size verilen yazılım yüklenecek servise de gitse size verilen yazılım yüklenecek. Flash belleği tekrar fat32 Olarak biçimlendirin. Yazılım zipten çıksın çıkanların hepsi flas bellekte olsun gerekirse tv nin diğer usb giriş portunu kullanın.

Orjinalinde MB95M yazıyorken kurtarmak için yüklediğim yazılımdan sonra MB95 olarak gözüküyor bu sebepden dolayı paylaşıtığınız yazılımı kabul etmiyor olabilirmi ?
IMG_20210131_120353.jpg
IMG_20210131_204309.jpg

Son düzenleme:
Cihazın içindeki yazılımı değiştirdiğim için paylaştığınızı kabul etmiyor olabilir mi yada dosyada bir hata olabilir mi acaba bi kaç farklı usb ile denedim ama yükletemedim. @By_Trol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Orjinalinde MB95M yazıyorken kurtarmak için yüklediğim yazılımdan sonra MB95 olarak gözüküyor bu sebepden dolayı paylaşıtığınız yazılımı kabul etmiyor olabilirmi ?
IMG_20210131_120353.jpg
IMG_20210131_204309.jpg
Sorun olmaz çalışıyorsa ellemeyin zaten riskli bir anakart

Geri
Üst Alt