Tv çalışıyor fakat tuner çalışmıyor yayın yok. Acaba bu anakarta daha eski bir yazılım mevcut mudur önce onu yüklemeye denesem.Sorun olmaz çalışıyorsa ellemeyin zaten riskli bir anakart
Tv çalışıyor fakat tuner çalışmıyor yayın yok. Acaba bu anakarta daha eski bir yazılım mevcut mudur önce onu yüklemeye denesem.Sorun olmaz çalışıyorsa ellemeyin zaten riskli bir anakart
Bakıyorum.Tv çalışıyor fakat tuner çalışmıyor yayın yok. Acaba bu anakarta daha eski bir yazılım mevcut mudur önce onu yüklemeye denesem.
Bu yazılımı dener misin.Tv çalışıyor fakat tuner çalışmıyor yayın yok. Acaba bu anakarta daha eski bir yazılım mevcut mudur önce onu yüklemeye denesem.
Bu yazılımı dener misin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Malesef bunuda açmadı. Forumda araştırınca benimle aynı duruma düşenler varmış. 2MB lık flasha 1 MB yükleme yaptım.Tüh,üzüldüm şimdi,çünkü en hassas karttır bu kartlar ve herzaman " MB95 kartlara yazılım yüklemeyin "demişimdir.,bence yardımı buradan değil de servisten almalısın ,yani senden servis menüsü istense veremezsin ,tv açılmıyor çünkü .Ayrıca hangi yazılımı attın bu hale geldi tv ,bunu da şunun için soruyorum : bu kartlarda flash bellek 2 türlüdür,birisi 1mb lik diğeride 2 mblik flashtır,yani acaba hangini yükledin,eğer 2mblik flasha 1 mb yükleme yapıldıysa tv geri dönme şansı azalır,bunun hakkında bir konu vardı şimdi hatırlamıyorum,o konuda hiç ilgisi olmayan MB82 yazılımı atılmış ardından da mb95 core yazılım atılmıştı,tv geri geldi ama bir çok fonksiyonu çalışmıyordu (yanılmıyorsam)
Yinede sevgili dostlarım F fikoloji ve teknovest etiketledim.
Sonunda çözümü buldum eğer ben gibi 2 mb lık flasha 1 mb lık yazılım flashayan olursa usb_auto_update_A1 text dosyasındaki ill paragraftakiG Gorsar Sonucu yazın.
# Silmeniz yeterliydi.Sonunda çözümü buldum eğer ben gibi 2 mb lık flasha 1 mb lık yazılım flashayan olursa usb_auto_update_A1 text dosyasındaki ill paragraftaki
#erase signature bank
spi_wp 0
spi_ws 0xFF00
spi_eb 0x1c0000 0x01d0000
spi_eb 0x1f0000 0x0200000
spi_rs
silerek yüklemeyi denesinler. 1 mb lıkta signature satırı olmadığından betik burada takılıyor büyük ihtimal silince yazılımı yükleyebildim.
Benim bildiğim halde hiç aklıma gelmeyen bir durum ,benim tabirim ile "bomba" olmuş yaptığınSonunda çözümü buldum eğer ben gibi 2 mb lık flasha 1 mb lık yazılım flashayan olursa usb_auto_update_A1 text dosyasındaki ill paragraftaki
#erase signature bank
spi_wp 0
spi_ws 0xFF00
spi_eb 0x1c0000 0x01d0000
spi_eb 0x1f0000 0x0200000
spi_rs
silerek yüklemeyi denesinler. 1 mb lıkta signature satırı olmadığından betik burada takılıyor büyük ihtimal silince yazılımı yükleyebildim.
. Full yazılım lazım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz kurtarma attım olmadı Vestel yazisisi geliyor resim yok
V5 de ikisi de var diye biliyorum ? menü 4725 resmi eklermisin.en azından Yazılımla gelmez modlama denenebilir.merhaba vestel 65ud8900 modeli mb130 v5 anakart mevcut.ama maalesef prime video uygulaması ve ssport uygulaması yok.bi yazılımla bunları yükleyebilme olanagım varmı.yardımcı olursanız sevinirim.