yazılımsal durmuyor ama dene;Arka aydınlatma açılıyor ancak TV de görüntü yok. Yazılım atabilir misiniz ? Teşekkür ederim.
REGAL LE99F540S 99 EKRAN
10082513 1302300724
SN: 6982938 300724
Anakart : 17MB81-2
yazılımsal durmuyor ama dene;Arka aydınlatma açılıyor ancak TV de görüntü yok. Yazılım atabilir misiniz ? Teşekkür ederim.
REGAL LE99F540S 99 EKRAN
10082513 1302300724
SN: 6982938 300724
Anakart : 17MB81-2
seri no ?17mb140 yanlıs yazılım coktu ardımcı olurmusunuz
tv nin nesi var ?SN 7037790300339 KOLAY GELSIN TV FULL YAZILIM RICA EDEBILIRMIYIM
sa full yazılım lazım tv açılıp kapanıyor
Vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Şu an yazılım ile alakası olmayan bir arıza var. Servisin sorun çıkaracağını sanmıyorum.
verdiğin yazılımı yükledim olmadı başka yazılım varmı full ustam
spi flash arızalıdır.verdiğin yazılımı yükledim olmadı başka yazılım varmı full ustam
Orjinal yazılımdır.verdiğin yazılımı yükledim olmadı başka yazılım varmı full ustam
Selam Adem bey lütfen full yazılım TV çöktü kırmızı led ışık sürekli yanıp sönüyor açılmıyor
Yazılım için teşekkürler lakin yükleyemiyorum led ışık sürekli olarak yanıp sönüyor USB takılı olsa da olmasa da ışık sürekli olarak yanıp sönüyor açılmıyor garanti devam ediyor bugün servis ten geldiler iki eleman full yazılım indireme di fabrika ya mail attı cevap gelirse yarın geliriz dedi ama eleman lar ne diyeyim bana bilgisiz geldi ne yapmalıyım saygılarımla Adem hocamın dedigi isim düzeltmesini de yaptım mb130_PM51_connected.bin bu şekilde gecen yıl anacart değişmişti yine mi acaba bu tv den yüzüm gülmedi bu 4. sorunu*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir..
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir