V5 de ikisi de var diye biliyorum ? menü 4725 resmi eklermisin.en azından Yazılımla gelmez modlama denenebilir.
pardon benim hatam sanırım v5 degilmiş karıştırmışım.bu anakarta yüklenebilirmi peki
V5 de ikisi de var diye biliyorum ? menü 4725 resmi eklermisin.en azından Yazılımla gelmez modlama denenebilir.
donanımsal bir hata olabilir servisden destek alınız
Merhaba, tv izlerken birden bire ekran karardı. Ses var ama görüntü kayboldu. Kapadim açtım, fişi cektim taktim düzelmedi. Ekranın icerisinde ışık var ama görüntü yok. Umarım full yazılım sorunumu çözer.
Şimdiden teşekkürler.
Panel osd kesmis gibi servisten destek alınız.
Merhaba, tv izlerken birden bire ekran karardı. Ses var ama görüntü kayboldu. Kapadim açtım, fişi cektim taktim düzelmedi. Ekranın icerisinde ışık var ama görüntü yok. Umarım full yazılım sorunumu çözer.
Şimdiden teşekkürler.
Panel osd kesmis gibi servisten destek alınız.
Merhaba, öncelikle hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim. TEKNOwest F fikolojiPanel osd kesmis gibi servisten destek alınız.
anladım geri dönüşünüz için teşekkür ederimR ramb0, V3 ve doğru tahminde bulunmuşum. Ne yazikki yüklenemez android box öneririz
Şu an yazılım ile alakası olmayan bir arıza var. Servisin sorun çıkaracağını sanmıyorum.Merhaba, öncelikle hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim. TEKNOwest F fikoloji
Tv'nin 1 yıl daha garantisi var. Sizlerin tavsiyesi üzerine a101'den aldım.
Forumdaki bazı paylaşımları uygulayarak wings, pvr özelliğini açtım ve açılış logosu koydum. Bu işlemler cihazı garanti dışı bırakır mı? Bırakır ise bunları ekran çalışmaz halde iken orjinal haline çevirme şansım var mıdir.
Yazılım linkMerhabalar,
Hi-level mb 100 televizyona core yükledikten sonra, televizyonun sadece power sinyal ışığı yanıp sönüyor ve tv açılmıyor. yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.