TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
malesef yok
malesef yok
fulselamun aleyküm kolay gelsin
49r6080u regal
sn:7753747 700031
tv yi fişe taktığında regal logosu gelip tekrar kapanıyor ful yazılım lazım yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
Ustam yanlış bırsey mı paylaştım anlamadım yazılım talep etmiştim konu kapatılmış kusura bakmayın kuralları bilmiyorumful
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yanlış bişey yapmadınız ana konu olan buraya yönlendirdim sizi. Tekrar seri no paylaşarak destek alabilirsinizUstam yanlış bırsey mı paylaştım anlamadım yazılım talep etmiştim konu kapatılmış kusura bakmayın kuralları bilmiyorum
Yazılım alabılır Mıyim bu bölümde kendime ait konu açamadım ?
Yanlış bişey yapmadınız ana konu olan buraya yönlendirdim sizi. Tekrar seri no paylaşarak destek alabilirsiniz
Yazılım link
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazılım alabılır Mıyim bu bölümde kendime ait konu açamadım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Link hatalı değil ustam tesekkur ederım ama yazılım çalışmadı full mu ıdı yazılımS Bilenbilir03 Link hata verdiyse tekrar dene linki yeniledim.
Full yazılımLink hatalı değil ustam tesekkur ederım ama yazılım çalışmadı full mu ıdı yazılım
Kart almadı tesekjur ederım yinede ustam saolFull yazılım
Farklı bir yazılım var ona bakıyorum biraz bekleyin.Kart almadı tesekjur ederım yinede ustam saol
Bu yazılımı deneyip sonucu yazın.Link hatalı değil ustam tesekkur ederım ama yazılım çalışmadı full mu ıdı yazılım
Bu yazılımı deneyip sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Malesef ustam ikinci yazilim bir kaç kez alacak gibi olup standby konumuna geçiyor ilk yazılım sürekli yanıp sönüyor