Full yazılımFull yazılımı kaybettiğimden ötürü tekrar ustalardan ufak bir rica etsem;
Cihaz Bilgileri : HI-LEVEL 48UHL950 SN: 7489272500158
10101311 1512
Gizli içeriği görüntülemek için lütfen Giriş yapın veya Kayıt olun.
Full yazılımFull yazılımı kaybettiğimden ötürü tekrar ustalardan ufak bir rica etsem;
Cihaz Bilgileri : HI-LEVEL 48UHL950 SN: 7489272500158
10101311 1512
Merhaba saygıdeğer ustalar
Aşağıdaki tv için hem üzerinde kurulu olan
- 4.35.26.0 yazılımı
hem de şu konuda By_Trol ustamızın v5'e geçiş yazılımı olarak söylediği
yükleyebilirseniz çok sevinirim
- V.5.7.10.0 yazılımını
Teşekkürler
![]()
![]()
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler cihaza yazılımı yükledim düzeldi.sizin yazılımdan sonra başka bir yazılım indirdi kendisi bende onuda kurulum yaptım şu an sorunsuz çalışmakta
MENU 4725 ile bir resim koyun. Teşekkürler.Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler cihaza yazılımı yükledim düzeldi.sizin yazılımdan sonra başka bir yazılım indirdi kendisi bende onuda kurulum yaptım şu an sorunsuz çalışmakta
Yazılımı bulma şansımız varmı hocam. Tv logoda kalıyor renkler kayık.full;
full yazılım yükleme anlatım;tıklayınızZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
TV seri no paylaşınız. Şu an mobildeyim diğer arkadaşlar bakamazsa en geç yarın yazılım paylaşırızYazılımı bulma şansımız varmı hocam. Tv logoda kalıyor renkler kayık.
TV seri no paylaşınız. Şu an mobildeyim diğer arkadaşlar bakamazsa en geç yarın yazılım paylaşırız
Sonucu yazın.
inden OK tuşuna basılı tutun.
Anlattığınız gibi yapıyorum fakat yükleme yapmıyor vestel logosu gelip kapanıyor. MB95 10084725 li bir yazılım bulmuştum sizden önce onu yüklüyor ama uydu kısmında sorun var.Sonucu yazın.
Size verilen yazılım orjinal yazılım tv bana da gelse size verilen yazılım yüklenecek servise de gitse size verilen yazılım yüklenecek. Flash belleği tekrar fat32 Olarak biçimlendirin. Yazılım zipten çıksın çıkanların hepsi flas bellekte olsun gerekirse tv nin diğer usb giriş portunu kullanın.Anlattığınız gibi yapıyorum fakat yükleme yapmıyor vestel logosu gelip kapanıyor. MB95 10084725 li bir yazılım bulmuştum sizden önce onu yüklüyor ama uydu kısmında sorun var.
Size verilen yazılım orjinal yazılım tv bana da gelse size verilen yazılım yüklenecek servise de gitse size verilen yazılım yüklenecek. Flash belleği tekrar fat32 Olarak biçimlendirin. Yazılım zipten çıksın çıkanların hepsi flas bellekte olsun gerekirse tv nin diğer usb giriş portunu kullanın.
Orjinalinde MB95M yazıyorken kurtarmak için yüklediğim yazılımdan sonra MB95 olarak gözüküyor bu sebepden dolayı paylaşıtığınız yazılımı kabul etmiyor olabilirmi ?Size verilen yazılım orjinal yazılım tv bana da gelse size verilen yazılım yüklenecek servise de gitse size verilen yazılım yüklenecek. Flash belleği tekrar fat32 Olarak biçimlendirin. Yazılım zipten çıksın çıkanların hepsi flas bellekte olsun gerekirse tv nin diğer usb giriş portunu kullanın.
Sorun olmaz çalışıyorsa ellemeyin zaten riskli bir anakartCihazın içindeki yazılımı değiştirdiğim için paylaştığınızı kabul etmiyor olabilir mi yada dosyada bir hata olabilir mi acaba bi kaç farklı usb ile denedim ama yükletemedim. @By_Trol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Orjinalinde MB95M yazıyorken kurtarmak için yüklediğim yazılımdan sonra MB95 olarak gözüküyor bu sebepden dolayı paylaşıtığınız yazılımı kabul etmiyor olabilirmi ?
![]()
![]()