Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Witam. Szukam oprogramowania dla hitachi 55hl9000. Po aktualizacji mam problemy z dźwiękiem w serwisie Netflix i aplikacji YouTube.

received_738851553282945d84fc62a6a49e2b1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakamayın sizin yazılımı attıgımda televizyon renkleri karışık oldu rengarenk oldu babam yanlıslıkla diger flash bellek zannedip farklı bir yazılım atmış fakat bu sefer hiç çalışmadı televizyon kurtarma yazılımını atarmısınız rica etsem

Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakamayın sizin yazılımı attıgımda televizyon renkleri karışık oldu rengarenk oldu babam yanlıslıkla diger flash bellek zannedip farklı bir yazılım atmış fakat bu sefer hiç çalışmadı televizyon kurtarma yazılımını atarmısınız rica etsem

mb81 anakart yazılım konusunda çok risklidir.üzgünüm

yanlış yazılımdan dolayı nand flash çökmüş.K9F1G08U0D nand flash sökülüp tekrar yazılması lazım.

Son düzenleme:
Diğer kartı nereden buldun gecenin 02 sinde ,panale uyması da iyi olmuş doğrusu :)
Televizyoncuyuz abi biz sahura kadar duruyor dükkan kapali bir sekilde buna yazılım atsak duzelirmi

Televizyoncuyuz abi biz sahura kadar duruyor dükkan kapali bir sekilde buna yazılım atsak duzelirmi
Bilemiyorum inan ,belki panel yazılımıyla düzelebilir ,aynı karttan mı takıldı yoksa farklı kart mı ,yani kartın üzerindeki barkod fotosu lazım oluyordu yanlış hatırlamıyorsam sevgili s.kılıcparlar :ok

Diğer kartı nereden buldun gecenin 02 sinde ,panale uyması da iyi olmuş doğrusu :)
Bilemiyorum inan ,belki panel yazılımıyla düzelebilir ,aynı karttan mı takıldı yoksa farklı kart mı ,yani kartın üzerindeki barkod fotosu lazım oluyordu yanlış hatırlamıyorsam sevgili s.kılıcparlar :ok

15880318578316898545518874487333.jpg

Bu orjinal kart

15880319017212744431113121298290.jpg

Bu 'da sonradan taktığımız kart taktığımız kart renkli gösteriyor

Geçen hafta aynı sorunu yaşadım. Teknowest ustam sağolsun panel dosyası gönderdi. 2 dakikaya halloldu. Sizin de panel dosyasına ihtiyacınız var.
Teşekkürler her daim hizmetteler allah onlardan razı olsun

Teşekkürler her daim hizmetteler allah onlardan razı olsun
Aslında sitede daha önce paylaşmış Teknowest, ama link ölmüş...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizin panel bu mudur? V390HJ1-LE1 CHIMEI INNOLUX

Geri
Üst Alt