Tvnin arkasındaki barkod fotoğrafı gerekli,okunaklı olsun lütfen , daha sonra sevgili dostlarım kesin bilgiyi bugün olmasa bile yarın mutlaka verirler
Tvnin arkasındaki barkod fotoğrafı gerekli,okunaklı olsun lütfen , daha sonra sevgili dostlarım kesin bilgiyi bugün olmasa bile yarın mutlaka verirler
Bir de 4725 ile servis menü fotosu istesem ,bir şey yapabileceğimden değil de merak ettiğim için istiyorumHocam benim TV sürekli kendini yeniden baslatiyordu veya tuner kanallarina gecerken sinyal yok yazıyordu fişi çekmeden duzelmiyordu bende çekirdek yazılım yükledim ve ev düzenli olarak seyrettiğimiz telefondan TV ye yansıtarak açtığımız Netflix çalışmama ya başladı html ye yonleniyor menüde olmamasına rağmen telefon aracılığı ile acabiliyorduk artık yok bende bunu geri getirmeye ugrasiyorum
Bir de 4725 ile servis menü fotosu istesem ,bir şey yapabileceğimden değil de merak ettiğim için istiyorum
Bu tve sub hoparlör varmı? veya şöyle yazayım ,bu tvnin profilleri ile oynandı mı?
Ben oynadım hocam ama daha sonra orijinal olan sw yi tekrar içine attım oynadığında fayda gormeyinceBu tve sub hoparlör varmı? veya şöyle yazayım ,bu tvnin profilleri ile oynandı mı?
Hımm,o zaman senden hem orjinali hemde oynadığın profilleri sıkıştırıp bir yere yükleyip link olarak istesemBen oynadım hocam ama daha sonra orijinal olan sw yi tekrar içine attım oynadığında fayda gormeyince
Oynadiklarimi sildim orijinalleri gonderiyorumHımm,o zaman senden hem orjinali hemde oynadığın profilleri sıkıştırıp bir yere yükleyip link olarak istesem
Hımm,o zaman senden hem orjinali hemde oynadığın profilleri sıkıştırıp bir yere yükleyip link olarak istesem
Oynadiklarimi sildim orijinalleri gonderiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onu denemedim Netflix açıp mi deniyim çünkü profili degistirdigimde Dailymotion da açmıştım smart menüye girdiğimde geliyodu bana kullanım sözleşmesini onaylayın dedikten sonra kayboluorduProfillerde sıkıntı göremedim ,tvye reset atıp ,kanal aratmadan profilleri yüklemeyi denedin mi ,yani reset at,kurulumdan sonra kanal aratmadan profilleri yükle ,ardından kanal arat bakalım ,daha da olmaz ise pek yapılacak bir şey kalmıyor geriye maalesef.
Yok ,hemen tvye reset at ,ardından orj profilleri tekrar tvye yükle ,lang profili yüklemene gerek yok ,hw ve sw leri yüklemen yeterli ,ardından kanallarını arat ,baka bakalım ,değişen bir şey olacakmı ,ama her yazılım atmada risk olduğu gibi reset ile de sıkıntı yaşayabilirsin ,yani ona göre yap işini ,sonra sorumlu olmayayımOnu denemedim Netflix açıp mi deniyim çünkü profili degistirdigimde Dailymotion da açmıştım smart menüye girdiğimde geliyodu bana kullanım sözleşmesini onaylayın dedikten sonra kayboluordu
Ben bu profilleri güncelleme yaptıktan sonra aldım bı faydası olur mu acabaYok ,hemen tvye reset at ,ardından orj profilleri tekrar tvye yükle ,lang profili yüklemene gerek yok ,hw ve sw leri yüklemen yeterli ,ardından kanallarını arat ,baka bakalım ,değişen bir şey olacakmı ,ama her yazılım atmada risk olduğu gibi reset ile de sıkıntı yaşayabilirsin ,yani ona göre yap işini ,sonra sorumlu olmayayım
Birde kanal listeni otel menü ile ydeklediysen ,geriye öyle yükleme çünkü o zamanki liste ve tv ayarlarını da geri yüklersin
Full yazılımı attın ,yoksa core dediğimiz çekirdek mi ,güncellemek için ?Ben bu profilleri güncelleme yaptıktan sonra aldım bı faydası olur mu acaba
Ben bu profilleri güncelleme yaptıktan sonra aldım bı faydası olur mu acaba
CekirdekFull yazılımı attın ,yoksa core dediğimiz çekirdek mi ,güncellemek için ?
Çekirdek profilleri bozmaz ,elindekiler orjinal profillerdirCekirdek