A Çevrimdışı

adem68

Yeni Üye
24 Nis 2020
4
54
fikoloji kardeşim bu cevabın bana mı yoksa üsteki arkadaşa mı banada bir cevap verirsen formda nasıl mesaj yazılacağını bulamadım

M Çevrimdışı

megamehmet 

Yeni Üye
17 Nis 2020
34
59
selamün aleyküm hayırlı ramazanlar vestel 55ud9400 Seri nosu SN:8034436 800013 tv mi çökerttim. Full yazılımını konusunda yardımcı olabilirmisiniz

WhatsApp-Image-2020-04-25-at-16.51.29-1.jpg

WhatsApp-Image-2020-04-25-at-16.39.10.jpg
Daha önce paylaşılmıştı. Ben seri no üzerinden sorgulayamıyorum ama bu sitedeki arşivden bakıca aşağıdaki dosya görünüyor. Bence denemekte fayda var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
M Çevrimdışı

megamehmet 

Yeni Üye
17 Nis 2020
34
59
malesef mb96 bu yazılım o cihaz olmaz anakartı mb130 mesajı editlendi.
Bu konudan almıştım dosyayı. Sanırım bir karışıklık oldu ya da 2 farklı versiyon anakart mı kullanmışlar acaba televizyonda? Dediğim gibi seri no sorgulayamadığım için bu konuda daha önce paylaşılan mesajlardan bulup attım ama... Anlamadım nasıl olmuş?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende yüklü dosyalar arasında maalesef yokmuş. Sitedeki arkadaşlarda vadır belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eklerim bu akşama... Sorun değil.
İstediğiniz ekran resmini ekledim.

ekrana79a3677f27ef686.jpg

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
3farkli flash belllekle denedim olmadı yeni gönderdiğiniz yazılımı denicem ama bu logo gelmesi neden böyle bence ondan dolayi
Tvnin yan tarafında mini joystik var ,açma-kapama-ses v.s için ,o takılı kalmış olabilir mi acaba,bir kaç kere o tuşla oynasan (tv kapalı iken) ,yani acaba diyorum :alala

S Çevrimdışı

Semiholcay

Yeni Üye
21 Nis 2020
31
40
Tvnin yan tarafında mini joystik var ,açma-kapama-ses v.s için ,o takılı kalmış olabilir mi acaba,bir kaç kere o tuşla oynasan (tv kapalı iken) ,yani acaba diyorum :alala
Onunla da oynadim ? bütün düğmeler faal fişi taktigim an LED blink yapmaya başlıyor Vestel logosu geliyor ve gidiyor modlama ile de Netflix gelmedi ne kadar olağan dışı durum varsa benim tvde

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Onunla da oynadim ? bütün düğmeler faal fişi taktigim an LED blink yapmaya başlıyor Vestel logosu geliyor ve gidiyor modlama ile de Netflix gelmedi ne kadar olağan dışı durum varsa benim tvde
Gerçekten öyle görünüyor ,direk açılması ilginç durum :)
Tv açılıyor ve izleniyor değil mi,cevap evet ise ne yapmak istiyorsun sevgili Semiholcay ,onu tam yaz bakayım :)

S Çevrimdışı

Sancem

Yeni Üye
26 Nis 2020
2
60
Merhaba Vestel Satelline 22PF5065 22" Led TV için yazılım yükseltme proğramı varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim.

S Çevrimdışı

Semiholcay

Yeni Üye
21 Nis 2020
31
40
Gerçekten öyle görünüyor ,direk açılması ilginç durum :)
Tv açılıyor ve izleniyor değil mi,cevap evet ise ne yapmak istiyorsun sevgili Semiholcay ,onu tam yaz bakayım :)
Hocam benim TV sürekli kendini yeniden baslatiyordu veya tuner kanallarina gecerken sinyal yok yazıyordu fişi çekmeden duzelmiyordu bende çekirdek yazılım yükledim ve ev düzenli olarak seyrettiğimiz telefondan TV ye yansıtarak açtığımız Netflix çalışmama ya başladı html ye yonleniyor menüde olmamasına rağmen telefon aracılığı ile acabiliyorduk artık yok bende bunu geri getirmeye ugrasiyorum

Geri
Üst Alt