Olmadı hocam TV gene aynı başlangıcı yapıyor Netflix te gelmediÇekirdek profilleri bozmaz ,elindekiler orjinal profillerdir
full yazlım;hocam merhabalar bir ara netflix icin yazilim guncellemek istemistim. flasha gerekli dosyalari atmıştım fakat yanlis dosyalari atmam sebebiyle tv kitlenmisti hicbir şekilde acilmiyor. Bende yaklaşık 6 aydir kullanmiyorum ve full yazılımla cozulecegini ogrendim.lutfen bu tvnin full yazılımını verirmisiniz?netflix açık bir sekilde veya kapali sekildede olur yeterki açılsın.
Sn: 7474743500158
PNL: 23297543
VPAZ: 20270429
selam, yazılımla netflix gelmez.Merhaba,
Ekte etiketi mevcut Vestel Tv için güncel yazılım var mıdır? MB100 anakart üzerinde V33_11 görünüyor.
Menüde Netflix vs. yok. Netflix tuşu olan bir kumandadan girebiliyorum sadece. O zaman uygulama açılabiliyor.
Şimdiden teşekkürler.
Hocam merhabalar suan ayni dediklerinizi yaptim. Standby ışığı 30dkdir yanip sonuyor normalmi bu durum sizce hala herhangi birsey acilmadi. Eskiden standby ışığı takılı kaliyordu.full yazlım;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Yükleme anlatım full : tıklayınız
fabrika çıkışı netflix yoktur bu nedenle yazılımda olmaz siz modlama yaparak açmanız gerekir.
hayır okadar uzun sürmemeliHocam merhabalar suan ayni dediklerinizi yaptim. Standby ışığı 30dkdir yanip sonuyor normalmi bu durum sizce hala herhangi birsey acilmadi. Eskiden standby ışığı takılı kaliyordu.
Hocam dosyayi otg flash bellekten atmıştım galiba ondan dolayi full yazilim modunda flashi bulamiyor. Çünkü ok tuşuna bastığımda 2-3 sn hızlı hızlı yaniyor ardından yavaslayip standby ışığı sönüp yanıyor herzamanki gibi. Bilgisayar geldiğinde bu işlemi bilgisayardan yapip deneyeceğim.hayır okadar uzun sürmemeli
Bu Tv"Nin Full Yazılımı Lazım İyi Çalışmalar Dilerim
Arıza Olarak:Ekran Ters Gösteriyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|