ayyıldız74
Yeni Üye
Selamün aleyküm, Seg marka smart tv sahibiyim. Youtube uygulaması dünden bu yana açılmıyor. Yazılımla halledebilir miyim? Versiyon güncel mi? Yardımcı olabilir misiniz?
Selam günlük olacak bir durum değildir. Mb96 ana kartta artık gelişen teknoloji ye ayak uyduramiyor.Selamün aleyküm, Seg marka smart tv sahibiyim. Youtube uygulaması dünden bu yana açılmıyor. Yazılımla halledebilir miyim? Versiyon güncel mi? Yardımcı olabilir misiniz?
![]()
ihraç olduğu için bizde yazılım yoktur.S/N is: 8050144 800238
Sorry, there is no other method.Thanks. Problem is i cant flash anything. I got a file from Telefunken mit PMconnected etc. but the flash procedure when holding OK button isnt finishing=lasts forever. Is there a way to flash back the original SPI files etc. ? Maybe a different method?
Yükledim, kabul etti cihaz. Yanlız youtube yine girmiyor. Sanırım sürüm eski artık. Teşekkürler ilginize...Selam günlük olacak bir durum değildir. Mb96 ana kartta artık gelişen teknoloji ye ayak uyduramiyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Core yükleme anlatım: Tıklayınız
Güncellemesi deneyip kontrol ediniz olmazsa Android box cihazı almanızı tavsiye ederiz
Aynen artık ram ve işlemcisi zorlanıyor. Ama 96 larda 376s ile bu sorun düzelmesi gerekiyordu yine ede interneti kontrol ediniz,Yükledim, kabul etti cihaz. Yanlız youtube yine girmiyor. Sanırım sürüm eski artık. Teşekkürler ilginize...
Teşekkürler ,,, az önce Vestel Müşteri Hizmetlerini aradım. Bu konuda çok fazla şikayet aldıklarını, bununla ile ilgili bir çalışma olduğunu, gün içinde düzeleceğini söylüyorlar.Aynen artık ram ve işlemcisi zorlanıyor. Ama 96 larda 376s ile bu sorun düzelmesi gerekiyordu yine ede interneti kontrol ediniz,
2. Seçenek menü 4725 yapıp yazılımın yuklendigine emin olunuz en üst satırda 376s görmeniz gerekiyor.
3. Seçenek yine menü 4725 yapıp diagnostic ten factory reset var ona basıp televizyonu sifirliayip yeniden kurunuz (herşey silinecektir) deneyiniz.
4. Seçenek hiçbirinde olmadı ise https://tavsiyeforumu.com/forum/tv-android-box.203/
Android box alarak TV yi android işletim sistemi ile kullanabilir özelliklerine özellik katabilrisiniz
Kontrol ettimTeşekkürler ,,, az önce Vestel Müşteri Hizmetlerini aradım. Bu konuda çok fazla şikayet aldıklarını, bununla ile ilgili bir çalışma olduğunu, gün içinde düzeleceğini söylüyorlar.
Bilgi gelirse paylaşacağım
TeşekkürlerBilgi gelirse paylaşacağım