C Çevrimdışı

cemuresin

Yeni Üye
30 Tem 2019
2
31
IMG_20190730_161112.jpg

Öncellikle bizlere böyle bir imkan sunduğunuz için teşekkür ederim. Bende televizyonu aldığımızdan beri full sürüm veya çekirdek sürüm upgrade yapmadım. Benim cihaza uygun son güncel yazılımı var ise paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_20190730_161112.jpg

Öncellikle bizlere böyle bir imkan sunduğunuz için teşekkür ederim. Bende televizyonu aldığımızdan beri full sürüm veya çekirdek sürüm upgrade yapmadım. Benim cihaza uygun son güncel yazılımı var ise paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin ?
Selam
Mb96 ana kartta artık gelişen teknoloji ye ayak uyduramiyor. İşlemci ve ram olarak yetersiz kalmaktadır. Güncelleme linki:

Core yükleme anlatım: Tıklayınız
Android box cihazı almanızı tavsiye ederiz, sebebi de yakında bütün platformlar mb96 ana karttan desteği çekecektir en azından android işletim sistemi ile daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz, ayrıca iyi temenniler için teşekkür ederiz

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
S. A. Hocam kolay gelsin. Televizyon arada bir kapanıp açılıyor diye yazılım talep etmiştim. Verdiğiniz linkteki güncellemeyi kurdum. Fakat bu seferde televizyon bazen takılıp kalıyor kumandaya hiçbir şekilde tepki vermiyor. Ekranda çıkan menü dahi kendiliğinden kapanmıyor. Takılı kalıyor. Ama tv yayın sorunsuz olarak devam ediyor. Fişini çekip tekrar açtığımda düzeliyor. Bu yüzden sizden ricam tv nin ilk yazılımını yüklemek istiyorum. Bunun için yardımcı olabilir misiniz.

IMG_20180621_124745cbb77b0896d00a8a.jpg
Sizin içinde geçerlidir;
Ekstra olarak güncellemeyi oradan yapabilirsiniz

B Çevrimdışı

bycincik

Aktif Üye
26 Haz 2018
67
38
F fikoloji, şuan 3.7.6s sürümünde. Önceki sürümde böyle hata yoktu. Eski sürüme dönmek istiyorum mümkünse ilk sürümüne dönmek istiyorum. Bunu yapmak mümkün mü

R Çevrimdışı

radyah

Yeni Üye
30 Tem 2019
2
36
Iyi günler, tv numarasi vestel smart 49FA700049
SN : 7385466500154
Televizyondan youtube baglanimiyorum.
Yazilim yüksekltme icin yardimci olur musunuz.
Tesekkur ederim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Iyi günler, tv numarasi vestel smart 49FA700049
SN : 7385466500154
Televizyondan youtube baglanimiyorum.
Yazilim yüksekltme icin yardimci olur musunuz.
Tesekkur ederim.
selam yukarıda da belirttik, mb96 ana karta sahip ürünlerde youtube erşim hatası mevcut gece başlayan problem devam ediyor, yazılım güncellemesi ile sorun düzelmeyecektir. bir süre daha beklemeniz faydanıza oalcaktır

R Çevrimdışı

rikols

Yeni Üye
24 Tem 2019
24
39
In order to convince us that there has been an update, enter the menu with 4725 and take a picture. Somewhere upstairs should write 2.45.122

Hi again Yokoono!
As you can see, the picture is upside down.

Can you find any other important information in the picture?
Something that doesn't look normal?

IMG_3247.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

In order to convince us that there has been an update, enter the menu with 4725 and take a picture. Somewhere upstairs should write 2.45.122
... for instance, is the "Panel" correct?

Son düzenleme:
yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Hi again Yokoono!
As you can see, the picture is upside down.

Can you find any other important information in the picture?
Something that doesn't look normal?

IMG_3247.jpg

... for instance, is the "Panel" correct?
The picture tells us that:
1. The new software has been installed
2. The installed software is for a 43-inch panel.
The software for 55 inches and code VES550QNES-2D-U01 must be found. Vestel software is a "poor" software and many useful changes cannot be made: panel selection, mirror or flipp function for image return, etc.
Until we find something useful you can try the software for VES550QNDS-2D-N12.

R Çevrimdışı

rikols

Yeni Üye
24 Tem 2019
24
39
The picture tells us that:
1. The new software has been installed
2. The installed software is for a 43-inch panel.
The software for 55 inches and code VES550QNES-2D-U01 must be found. Vestel software is a "poor" software and many useful changes cannot be made: panel selection, mirror or flipp function for image return, etc.
Until we find something useful you can try the software for VES550QNDS-2D-N12.

Thank you for that firmware!
I'm afraid the picture is still flipped. :(

Any other firmware that might be useful to turn the picture back to normal? :)

IMG_3248.jpg

L Çevrimdışı

lsosol

Yeni Üye
30 Tem 2019
11
33

selamlar merhaba siteden yalnışlıkla farklı seri noya ait kök yazlım yükledim yani yükleyemedim de bu seri noya ait full yazılıma ihtiyacım var acaba rica edebilirmiyim mevcut ise iyi forumlar iyi günleriniz olsun.

resimlerii attım fakat cıkmadı böyle bırakayım madem

Geri
Üst Alt