A Çevrimdışı

ayyıldız74 

Yeni Üye
30 Tem 2019
12
50
Selamün aleyküm, Seg marka smart tv sahibiyim. Youtube uygulaması dünden bu yana açılmıyor. Yazılımla halledebilir miyim? Versiyon güncel mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Adsiz-min.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selamün aleyküm, Seg marka smart tv sahibiyim. Youtube uygulaması dünden bu yana açılmıyor. Yazılımla halledebilir miyim? Versiyon güncel mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Adsiz-min.jpg
Selam günlük olacak bir durum değildir. Mb96 ana kartta artık gelişen teknoloji ye ayak uyduramiyor.

Core yükleme anlatım: Tıklayınız
Güncellemesi deneyip kontrol ediniz olmazsa Android box cihazı almanızı tavsiye ederiz

R Çevrimdışı

rolfpan

Yeni Üye
28 Tem 2019
7
47
Thanks. Problem is i cant flash anything. I got a file from Telefunken mit PMconnected etc. but the flash procedure when holding OK button isnt finishing=lasts forever. Is there a way to flash back the original SPI files etc. ? Maybe a different method?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Thanks. Problem is i cant flash anything. I got a file from Telefunken mit PMconnected etc. but the flash procedure when holding OK button isnt finishing=lasts forever. Is there a way to flash back the original SPI files etc. ? Maybe a different method?
Sorry, there is no other method.
Try the mb130 motherboard softwares, I've just shared the link once.
There's no other option
try and check the software

A Çevrimdışı

ayyıldız74 

Yeni Üye
30 Tem 2019
12
50
Selam günlük olacak bir durum değildir. Mb96 ana kartta artık gelişen teknoloji ye ayak uyduramiyor.

Core yükleme anlatım: Tıklayınız
Güncellemesi deneyip kontrol ediniz olmazsa Android box cihazı almanızı tavsiye ederiz
Yükledim, kabul etti cihaz. Yanlız youtube yine girmiyor. Sanırım sürüm eski artık. Teşekkürler ilginize...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yükledim, kabul etti cihaz. Yanlız youtube yine girmiyor. Sanırım sürüm eski artık. Teşekkürler ilginize...
Aynen artık ram ve işlemcisi zorlanıyor. Ama 96 larda 376s ile bu sorun düzelmesi gerekiyordu yine ede interneti kontrol ediniz,
2. Seçenek menü 4725 yapıp yazılımın yuklendigine emin olunuz en üst satırda 376s görmeniz gerekiyor.
3. Seçenek yine menü 4725 yapıp diagnostic ten factory reset var ona basıp televizyonu sifirliayip yeniden kurunuz (herşey silinecektir) deneyiniz.
4. Seçenek hiçbirinde olmadı ise https://tavsiyeforumu.com/forum/tv-android-box.203/
Android box alarak TV yi android işletim sistemi ile kullanabilir özelliklerine özellik katabilrisiniz

A Çevrimdışı

ayyıldız74 

Yeni Üye
30 Tem 2019
12
50
Aynen artık ram ve işlemcisi zorlanıyor. Ama 96 larda 376s ile bu sorun düzelmesi gerekiyordu yine ede interneti kontrol ediniz,
2. Seçenek menü 4725 yapıp yazılımın yuklendigine emin olunuz en üst satırda 376s görmeniz gerekiyor.
3. Seçenek yine menü 4725 yapıp diagnostic ten factory reset var ona basıp televizyonu sifirliayip yeniden kurunuz (herşey silinecektir) deneyiniz.
4. Seçenek hiçbirinde olmadı ise https://tavsiyeforumu.com/forum/tv-android-box.203/
Android box alarak TV yi android işletim sistemi ile kullanabilir özelliklerine özellik katabilrisiniz
Teşekkürler ,,, az önce Vestel Müşteri Hizmetlerini aradım. Bu konuda çok fazla şikayet aldıklarını, bununla ile ilgili bir çalışma olduğunu, gün içinde düzeleceğini söylüyorlar.

B Çevrimdışı

bycincik

Aktif Üye
26 Haz 2018
67
38
S. A. Hocam kolay gelsin. Televizyon arada bir kapanıp açılıyor diye yazılım talep etmiştim. Verdiğiniz linkteki güncellemeyi kurdum. Fakat bu seferde televizyon bazen takılıp kalıyor kumandaya hiçbir şekilde tepki vermiyor. Ekranda çıkan menü dahi kendiliğinden kapanmıyor. Takılı kalıyor. Ama tv yayın sorunsuz olarak devam ediyor. Fişini çekip tekrar açtığımda düzeliyor. Bu yüzden sizden ricam tv nin ilk yazılımını yüklemek istiyorum. Bunun için yardımcı olabilir misiniz.

IMG_20180621_124745cbb77b0896d00a8a.jpg

Geri
Üst Alt