yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
Kendi sorumluluğunuzda deneyinSEG LED TV model no: 19 inc 19911 fabrika yazilimi olan ltfn yuklermisiniz tesekkurler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kendi sorumluluğunuzda deneyinSEG LED TV model no: 19 inc 19911 fabrika yazilimi olan ltfn yuklermisiniz tesekkurler.
Sorun gönderdiğiniz yazılım ile giderildi. Teşekkürler.İkinci yazılım sorunu gidermiştir.
MENU 4725 ile bir resim koyun. Teşekkürler.Sorun gönderdiğiniz yazılım ile giderildi. Teşekkürler.
Cok tesekkur ederim denedim olmadi,zahmet olmazsa 2.yazilim yuklermisiniz tesekkur ederim sagolun.Kendi sorumluluğunuzda deneyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tüm sahip olduğum bu.Cok tesekkur ederim denedim olmadi,zahmet olmazsa 2.yazilim yuklermisiniz tesekkur ederim sagolun.
Yazılım linkmerhaba vestel televizyonum açılıp kapanıyor yazılım desteğine ihtiyaçım hangi yazılımı yükelmem gerekli tv sadece vestel yazısı gelip kapanıyor
şimdiden cok teşekkür ederim
lehimle mi alakalı yoksa kondansatör lerde mi sıkıntı vardır ? sizceYazılım ile alakası yok işlemcide temassızlık var sıcak hava aparatı ile lehimlerin tazelenmesi lazım. Yaşı nedeniyle kronik arıza
teşşekkür ederimYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Panelin hangi koda sahip olduğunu biliyor musunuz (VES400 ?????)?.
panel ters gösteriyor tv tamir görmedi kırmızı ışık yanıp sönüyor ve açılmıyordu 140mb olan yazılımı attım açıldı fakat ters gösteriyor bunu düzelten panel yazılımı lazım acil yukarıda verilen panel yazılımları içinde yok PNL23396931 şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkürler
MENU 4725 ile bir resim koyun. Teşekkürler.teşşekkür ederim
Full yazılım link
panel ters gösteriyor tv tamir görmedi kırmızı ışık yanıp sönüyor ve açılmıyordu 140mb olan yazılımı attım açıldı fakat ters gösteriyor bunu düzelten panel yazılımı lazım acil yukarıda verilen panel yazılımları içinde yok PNL23396931 şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkürler