tabi tabi onu biliyorum 4gb da buldum hazirim hadi hayirlisiSize denemeniz için 3 Adet farklı yazılım vermiş alttakinden denemeye başlayın zipten çıkartmayı unutmayın tv zip dosyasını görmez.
tabi tabi onu biliyorum 4gb da buldum hazirim hadi hayirlisiSize denemeniz için 3 Adet farklı yazılım vermiş alttakinden denemeye başlayın zipten çıkartmayı unutmayın tv zip dosyasını görmez.
Cod main (17MB????) and cod panel (VES490?????).Telefunken 49ub8250 için lütfen tam yazılım.Tesekurler.Please, full software.
ustam Almanyadan yaziyorum.toshiba 49v6763DA var acilip kapanip duruyor toshiba yazi ve ekran gelip geri kapaniyor. bir dakika sonra tekrar kendi kendine acilip kapaniyor.Below are the profiles saved by him. The installed software is for panel VES315WNDS-2D-N12 not VES215UNVA-2D-N01. I have nothing to help him.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
maalesef ustanin yolladigi yazilimlari denememe ragmen yuklemiyor televizyon aciliyor belli bir sure sonra aynen kapaniyor.ama usb bellekte hic isik yanmiyor. yani yazilim degil problem galiba .Ayrica acilip kapanma problemi deyip yazinca youtube birisi Lg televizyonda kondenstoru yeri ve tirnaklari hafif ce oynattim problem cözüldü diyor Altinda ki yorumlardada 10larca kisi bende denedim oldu diyor bu tesadüf olabilirmi.Bende tamir isineni girissemMaalesef bu televizyona ait yazılım bende yok yokoono ustayı etiketledim onda varsa size yardımcı olur.
eğer verilen yazılımlar ile açılmadıysa ve biraz çalıştıktan sonra tekrar kapanıyor ise mainboard üzerinde tüner entegresi bozulunca yapabiliyor.spi flash içeriği bozulunca ve nandflash yazılım içeriği bozulunca yazılım almaz.ustam Almanyadan yaziyorum.toshiba 49v6763DA var acilip kapanip duruyor toshiba yazi ve ekran gelip geri kapaniyor. bir dakika sonra tekrar kendi kendine acilip kapaniyor.
maalesef ustanin yolladigi yazilimlari denememe ragmen yuklemiyor televizyon aciliyor belli bir sure sonra aynen kapaniyor.ama usb bellekte hic isik yanmiyor. yani yazilim degil problem galiba .Ayrica acilip kapanma problemi deyip yazinca youtube birisi Lg televizyonda kondenstoru yeri ve tirnaklari hafif ce oynattim problem cözüldü diyor Altinda ki yorumlardada 10larca kisi bende denedim oldu diyor bu tesadüf olabilirmi.Bende tamir isineni girissem
M mukaddim, Ustam bu yazılım yok mu elimizde acaba???MERHABALAR Hİ-LEVEL TV FULL YAZILIM MEVCUTMUDUR ACABA TV HİÇ AÇILMIYOR...
sunny üretim hı-level tv.eğer sorun varsa servise müracaat edeceksinizM mukaddim, Ustam bu yazılım yok mu elimizde acaba???
almanyda cöp demek isine yarayan biri varsa hediye dersin biri alirsa alir..Ben onu herhalde halledememeğer verilen yazılımlar ile açılmadıysa ve biraz çalıştıktan sonra tekrar kapanıyor ise mainboard üzerinde tüner entegresi bozulunca yapabiliyor.spi flash içeriği bozulunca ve nandflash yazılım içeriği bozulunca yazılım almaz.
yanlış yazılım attıysanız stand-by led yanmıyorsa full yazılımı almaz spiflash dump yüklenecek stand-by led yanıp söner olursa full yazılımı alır almaz ise spiflash ve nand flash yüklenmesi lazımYardım edecek kimse yok mu ?
17MB96 panel VES430UNSL-3D-U01 ???Yardım edecek kimse yok mu ?