O Çevrimdışı

omerc

Yeni Üye
16 Şub 2021
19
44
yanlış yazılım attıysanız stand-by led yanmıyorsa full yazılımı almaz spiflash dump yüklenecek stand-by led yanıp söner olursa full yazılımı alır almaz ise spiflash ve nand flash yüklenmesi lazım
eğer verilen yazılımlar ile açılmadıysa ve biraz çalıştıktan sonra tekrar kapanıyor ise mainboard üzerinde tüner entegresi bozulunca yapabiliyor.spi flash içeriği bozulunca ve nandflash yazılım içeriği bozulunca yazılım almaz.
ben inat ettim bunun ihtiyaci anladigim bir mainboard arastirdim birisi ikinci el satiyor burada ebayda

2021-02-17-16_48_52-AV-Board-17MB130S-290817R1-fur-LED-TV-Toshiba-Model_-49V6763DA-_-eBay--Mozill.png

resmini atsam bir baksaniz, sanki vestelde aynisini kullaniyor tamamen aynimidir,

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
yanlış yazılım attıysanız stand-by led yanmıyorsa full yazılımı almaz spiflash dump yüklenecek stand-by led yanıp söner olursa full yazılımı alır almaz ise spiflash ve nand flash yüklenmesi lazım
MB95 - MB96 Anakartlarda standby ışığı yanmasa bile full yazılımı aldığı oluyor. Bir çok kez karşılaştım. Kendi kullandığım MB95 Tv de bile

T Çevrimdışı

tamer842

Yeni Üye
16 Şub 2018
22
Sizin tv hangi versiyon (V1-V2) ise onu yükleyin. Diğerleri tv nize zarar verir.
Hocam ben meraklı bir insanım. öğrenmek için soruyorum. Aralarındaki farkın ne olduğunu bilmek istedim. Misal yeni cihazlarda amazon prime video var, demek istediğim bu v1 v3 yazılımsala dayalımı yada donanımsal bir farkmıdır

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Hocam ben meraklı bir insanım. öğrenmek için soruyorum. Aralarındaki farkın ne olduğunu bilmek istedim. Misal yeni cihazlarda amazon prime video var, demek istediğim bu v1 v3 yazılımsala dayalımı yada donanımsal bir farkmıdır
Bazı anakartlarda donanımsal bazılarında da sadece yazılımsal fark var. Bazı anakartlarda versiyon geçişlerinde ara yazılımlar ile geçiş yapılır. Direk farklı yazılım yüklenmez. Yüklenirse de anakart çalışmaz duruma gelir.

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
MB95 - MB96 Anakartlarda standby ışığı yanmasa bile full yazılımı aldığı oluyor. Bir çok kez karşılaştım. Kendi kullandığım MB95 Tv de bile
ustacım siz ve ben her türlü imkana sahip olduğumuz için rahatlıkla yazılımı atabiliriz.yanlış yazılımda olsa kurtarabiliriz.panel dosyasını uydurabiliriz.yeri gelir farklı mainboard uydurabiliriz. kullanıcılarda bu imkan olmadığı için zor oluyor.bazende tamirci arkadaşlarda yanlış yazılım atıyor ve zorlanıyor

R Çevrimdışı

Romulus

Yeni Üye
18 Şub 2021
3
34
Merhaba, HI-LEVEL 43UHL910 model ve 7696444 600912 s.n. cihazım fabrika çıkışı yazılımı varken (versiyon hatırlamıyorum) önce MB120 Titanium V2.45.12.0 yazılımını yükledim ardından Netflix çıkmayınca 17MB120 2.45.12.1 NETFLIX sürümünü yükledim. Cihazın teması bu sürüm ile carbona dönüp bir sıkıntı çıkarmayınca Vestel için olan MB120 Carbon 2.45.32.0 sürümünü yükledim. Görünürde herhangi bir problem olmadı ancak içim rahat etmeyince 17MB120 2.45.12.1 Netflix sürümüne downgrade ettim. İşlemden sonra sürüm numaram garip bir şekilde 17MB120 2.45.12.2 olarak değişti. Bu sabah televizyonu açtığımda kanal listesi olmasına rağmen Sinyal Yok uyarısı aldım. Beş dakika sonra kanal değişince düzeldi. Belirleyeceğiniz ilk sürüme full yazılım atmak ve modlama ile netflixi aktif etmek istiyorum. Umarım cihaz resetlenince her şeyi unutur :) Teşekkürler.

Not: Sanırım ful yazılımı hiç açılmayanlar için öneriyorsunuz. Tüm önerilere açığım. Ancak şunu da hatırlatmam gerek üst sürümden alt sürüme geçtiğimde netflix haricinde eski sürümde olmayan tüm uygulamalar olduğu gibi kaldı. Yazılımı üzerine yüklüyor sanırsam bazı şeyler kalıyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt