By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Merhaba, HI-LEVEL 43UHL910 model ve 7696444 600912 s.n. cihazım fabrika çıkışı yazılımı varken (versiyon hatırlamıyorum) önce MB120 Titanium V2.45.12.0 yazılımını yükledim ardından Netflix çıkmayınca 17MB120 2.45.12.1 NETFLIX sürümünü yükledim. Cihazın teması bu sürüm ile carbona dönüp bir sıkıntı çıkarmayınca Vestel için olan MB120 Carbon 2.45.32.0 sürümünü yükledim. Görünürde herhangi bir problem olmadı ancak içim rahat etmeyince 17MB120 2.45.12.1 Netflix sürümüne downgrade ettim. İşlemden sonra sürüm numaram garip bir şekilde 17MB120 2.45.12.2 olarak değişti. Bu sabah televizyonu açtığımda kanal listesi olmasına rağmen Sinyal Yok uyarısı aldım. Beş dakika sonra kanal değişince düzeldi. Belirleyeceğiniz ilk sürüme full yazılım atmak ve modlama ile netflixi aktif etmek istiyorum. Umarım cihaz resetlenince her şeyi unutur :) Teşekkürler.

Not: Sanırım ful yazılımı hiç açılmayanlar için öneriyorsunuz. Tüm önerilere açığım. Ancak şunu da hatırlatmam gerek üst sürümden alt sürüme geçtiğimde netflix haricinde eski sürümde olmayan tüm uygulamalar olduğu gibi kaldı. Yazılımı üzerine yüklüyor sanırsam bazı şeyler kalıyor.
Yeni yazılımın etkin olması için yazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden ayarlamaları yapmanız lazım.

S Çevrimdışı

salkozy

Yeni Üye
17 Şub 2021
7
24
Ya doğrusu benim kartta çok eskimiş şimdi taktığım kar daha yeni az kullanılmış bir kaer ve görüntü kalitesi bile daha güzelleşti sanki daha hızlandı televizyon internette daha seri hale falan geldi

U Çevrimdışı

userchinese001

Yeni Üye
17 Şub 2021
5
36
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
dosyayı indirdim ama rar içerisindeki mb130_en.bin dosyası bozuk 2 defa indirdim ikisindede bozuk açılmıyor

T Çevrimdışı

tamer842

Yeni Üye
16 Şub 2018
22
Full yazılım için tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin veya seri numarayı buraya yazın.

IMG-20210217-WA0004.jpg

T Çevrimdışı

tamer842

Yeni Üye
16 Şub 2018
22
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Teşekkür ederim

R Çevrimdışı

Romulus

Yeni Üye
18 Şub 2021
3
34
Yeni yazılımın etkin olması için yazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden ayarlamaları yapmanız lazım.
Anladığım kadarı ile şu anlık televizyonumda ciddi bir sorun yok. 17MB120 2.45.12.1 Netflix sürümü sorunsuz bir sürüm televizyonum için. Tek yapmam gereken sıfırlamak değil mi? Sıfırlama için bir kod var mı? Yoksa kurulum kısmından fabrika ayarları demek yeterli mi? Çok sağ olun bu arada.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
dosyayı indirdim ama rar içerisindeki mb130_en.bin dosyası bozuk 2 defa indirdim ikisindede bozuk açılmıyor
Dosya 7 Zip programı ile sıkıştırılmış 7 Zip programını bilgisayarınıza yükleyip dosyayı açabilirsiniz. Açtıktan sonra resimdeki 5 Nolu 7 Zip dosyasınıda aynı şekilde zipten çıkartın flash bellek içerisinde 1,2,3,4 Numaralı dosyalar olacak tv ye yükleyeceksiniz. Telefon ile online oldum dosyanın düzenlemesini yapamıyorum. Siz anlattığım şekilde yaparsanız tv ye yüklenir.

Yazilim30880cfa16a2b121.jpg

Geri
Üst Alt