Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Google translate:
Aşağıda 17MB130S panel VES490QNDL-2D-N11 için 3 yazılım bulacaksınız. 17MB130S paneli VES490QNDS-2D-U11 için hiçbir şeyim yok.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
VES400QNDS-2D-N13 ve VES430QNDL-2D-N11 için panel profilim var

Google translate:
Aşağıda 17MB130S panel VES490QNDL-2D-N11 için 3 yazılım bulacaksınız. 17MB130S paneli VES490QNDS-2D-U11 için hiçbir şeyim yok.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
VES400QNDS-2D-N13 ve VES430QNDL-2D-N11 için panel profilim var
bunu deneyeyim mi ?benim resimlerde burdaki arsivden indirdiklerim ama yuklemedim .seninkini indirip bir yukleyeyim ben Almanyadayim biraz bu yüzden tereddüt ediyorum.

bunu deneyeyim mi ?benim resimlerde burdaki arsivden indirdiklerim ama yuklemedim .seninkini indirip bir yukleyeyim ben Almanyadayim biraz bu yüzden tereddüt ediyorum.
Tüm sahip olduğum bu.

ustam bana yazilim attilar ama bir zipin icinde üc zipli dosya var mesela 3. sectim mesala onun icidede bin dosyasi dahil 4 dosya var sadece bin uzantiliyimi yukluyoruz?
Hepsini yükleyeceksiniz.

ustam bana yazilim attilar ama bir zipin icinde üc zipli dosya var mesela 3. sectim mesala onun icidede bin dosyasi dahil 4 dosya var sadece bin uzantiliyimi yukluyoruz?

2021-02-16-18_07_27-17MB130S-panel-VES490QNDL-2D-N11.zip-deneme-kopyasi.png

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.

Telefunken 49ub8250 için lütfen tam yazılım.Tesekurler.Please, full software.

telefunkenabff94515a09e39f.jpg

evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8gb yada 16 olmaz mi
Size denemeniz için 3 Adet farklı yazılım vermiş alttakinden denemeye başlayın zipten çıkartmayı unutmayın tv zip dosyasını görmez.

Geri
Üst Alt