By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Tv nin arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyin veya seri numarayı yazın.43fb8500 yazılım alabılırmiyim vestel logosu çıkıyor tekrar kapanıyor kumandadan açıyoruz tekrar bu şekilde kapanıyor
Tv nin arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyin veya seri numarayı yazın.43fb8500 yazılım alabılırmiyim vestel logosu çıkıyor tekrar kapanıyor kumandadan açıyoruz tekrar bu şekilde kapanıyor
Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin. Back ve ya menü tuşu ile geri çıkış yaparsınız.Selamlar.
Vestel 50UD8800 Tv Kullanıyorum ama Smart Tv si çok Zayıf.Beinconnect yok Mesela.En son Güncelleme Ne Yapabiliriz.
Teşekkürler
Yazılım linkiyi akşamlar ustalarım bu model tv de ışık yanıp yanıp sönüyor hangi yazılımı atmalıyım
Mb120 olduğunu biliyorum serial noya nasil ulaşılır?Bir güncelleme yaptık tv kapanip açılıyor bir yardım lutfen.
V.5.35.4.0 Yazılım linkHi Level 49UHL650 49"
Ayarlardan güncel gözüküyor. Farklı bir yazılım varmıdır?
Netflix Youtube vb aslında problemim yok şuan. Yeni yazılım yüklemek ekstra artı sunar mı?
Ekleme: Netflixde kumanda sag düğme çok zor basıyor
sanırsam mb140 full yazılım veya panel yazılımı istemekteI ilkerakcil Aradığınız nedir?
Sürekli arayış içerisinde olunca yazma gereği duydum cevap vermedi.sanırsam mb140 full yazılım veya panel yazılımı istemekte
merhaba Almanyada vestel üretimi toshiba 49v6763da led tv aldim .Fakat aciliyor toshiba ana ekran gözüküp kapaniyor ve bu sürekli devam ediyor . Sifir bir yazilim atayim dedim paneli arkadaki koddan anlamadim,nasil deneyecegim burada sadece model ve seri no var sagolunteşekkürler
biraz uğraştık ama değdi sanırım. video aktif
tv nin kapakta bulunan model ve seri no etiketin resimini ekleyin ustalarımızda yazılım varsa verirler bazen ihraç ürünlerin yazılımı bulunamıyormerhaba Almanyada vestel üretimi toshiba 49v6763da led tv aldim .Fakat aciliyor toshiba ana ekran gözüküp kapaniyor ve bu sürekli devam ediyor . Sifir bir yazilim atayim dedim paneli arkadaki koddan anlamadim,nasil deneyecegim burada sadece model ve seri no var sagolun
merhaba Almanyada vestel üretimi toshiba 49v6763da led tv aldim .Fakat aciliyor toshiba ana ekran gözüküp kapaniyor ve bu sürekli devam ediyor . Sifir bir yazilim atayim dedim paneli arkadaki koddan anlamadim,nasil deneyecegim burada sadece model ve seri no var sagolun
tv nin kapakta bulunan model ve seri no etiketin resimini ekleyin ustalarımızda yazılım varsa verirler bazen ihraç ürünlerin yazılımı bulunamıyor